• Elevi impactați: 1 elevi
 • Grupa de învățământ: Liceu
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Universitatea din București, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine
Problema sesizată

Mă numesc Negoiță Corina, am 19 ani și sunt studentă în anul I la Universitatea din București, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, secția Traducere și Interpretare.

Mă confrunt cu școala online încă de la sfârșitul clasei a 11 a. Inițial am considerat că este ceva comod, dar cu timpul am realizat că aparențele au fost înșelătoare. Clasa a 11 a am terminat-o destul de lejer, iar în clasa a 12 a am avut norocul de a susține orele mai mult fizic.

Având probleme financiare, am avut oportunitatea de a fi ajutată de un coleg darnic, care mi-a oferit un laptop pentru a-mi putea scrie anumite referate și rezolva anumite teme, proiecte. Laptopul respectiv era lent și avea numeroase probleme, dar am reușit să mă folosesc de acesta și să-mi duc sarcinile la bun sfârșit cu ajutorul său.
Odată cu terminarea învățământului liceal, anul acesta, nu l-am mai folosit.

Acum, cu începerea învățământului universitar, am decis să îl pregătesc pentru cursuri, dar norocul nu pare să fie de partea mea. Părinții mei sunt despărțiți, eu mai am un frate, iar mama lucrează la un restaurant și nu are mereu de muncă. Telefonul de pe care am trimis alerta este un iPhone cumpărat acum mulți ani în rate, de aceea adresa figurează iCloud.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Universitatea din București, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine
 • Localitatea Ploieşti
 • Persoana de contact: Negoiță Corina
 • Telefon: 0727060888
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: gutehneimer
Localizare

Strada Trei Ierarhi 10, Ploiești, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 18/11/2021, MHT EXPERIENCE SRL , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 1.000 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Elevă din CN ,,Al. I. Cuza” din Ploiești, jud. Prahova, are nevoie de un laptop pentru orele online
  Despre intervenție:
  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica