• Elevi impactați: 22 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnaziala Sfânta Vineri
Problema sesizată

Școala Gimnaziala Sfânta Vineri din Ploiești, jud. Prahova este o școală mare, care își desfășoară activitatea în două corpuri de clădire, una pe strada Poștei, iar cealaltă pe strada Stadionului, fără a fi structura, ci un spațiu suplimentar, pentru ca la ciclul primar sunt 5 clase pe paralelă, iar la cel gimnazial, câte 4. Toate clasele pregatitoare își desfășoară activitatea pe strada Stadionului, în clase cu mobilier adaptat micilor școlari.

Clasa pregatitoare E, Exploratorii, din Școala Gimnaziala Sfânta Vineri Mun Ploiești, este parte a acestei instituții. Sala de clasă este adecvată acestei etape de vârstă și de pregătire didactică. Sala dispune de mobilier adecvat, de o biblioteca și un dulap, precum și de videoproiector. Am achiziționat, împreună cu părinții, auxiliare interactive și bazate pe activitate digitală (pachetul editurii Edu). Pachetul dispune de CD cu manuale digitale, dar din păcate nu avem un laptop pentru acesta și pentru conectarea videoproiectorului. De asemenea fiecare pachet are un set de fise de lectura, pe care ar trebui să le multiplici, dar nu avem imprimantă.

Așadar nevoia clasei noastre este de un calculator/laptop, pentru conectare și un xerox/multifuncțională.

Consider ca proiectarea manualului digital facilitează învățarea prin ghidaj și autoghidaj, ajută la dezvoltarea competentelor de evaluare și autoevaluare, elevul urmărind și corectand propriul parcurs. De asemenea este asigurat un feedback real. Necesarul de lectura și dezvoltarea competentelor de citire vor fi facilitate de fișele multiplicate.

Demersuri realizate

Clasă din Școala Gimnazială Sfânta Vineri, Ploiești are nevoie de laptop și imprimantă! Demersurile mele au constat în solicitarea imprimantei de la părinți, dar aștept un răspuns.

Școala Gimnaziala Sfânta Vineri Mun Ploiești deține laptop pentru fiecare sală de clasă din strada Poștei, dar cele de pe Stadionului nu au. Colegele mele au din donații de la părinți sau alte persoane. În ceea ce privește imprimanta, școala înregistrează un deficit grav. Până anul trecut în cancelarie au funcționat două aparate de multiplicat, dar nu au mai putut suporta reparațiile. Ele sunt suprasolicitate de multe persoane pentru un număr foarte mare de elevi. În secretariat imprimanta abia face față volumului de documente din acel departament.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnaziala Sfânta Vineri
 • Localitatea Ploiesti
 • Persoana de contact: Buna Daniela
 • Telefon: 0766191322
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: bunadaniela
Localizare

Strada Stadionului, Ploiești, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 15/12/2021, Blockchain Industries , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 2.566 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Clasă din Școala Gimnazială Sfânta Vineri, Ploiești are nevoie de laptop și imprimantă
  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Prahova sau din regiunea Muntenia.

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica