• Elevi impactați: 90 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnazială George Emil Palade, Ploiești
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

Şcoala  Gimnazială “George Emil Palade ” Ploieşti , găzduiește 4 grupe de preșcolari, adică aproximativ 90 de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani, mare parte proveniți din medii defavorizate. Țelul principal este să fim o unitate şcolară de referinţă, integrată nevoilor sociale ale comunităţii, asigurând un învățământ bazat pe participare și egalitate deplină și care să răspundă necesităților de formare ale tinerei generații.

Oferta curriculară  urmăreşte ca în fiecare an şcolar să se folosească cu randament maxim resursele umane şi materiale în scopul de a răspunde nevoilor şi intereselor copiilor. Dar, din păcate, din lipsa infrastructurii adecvate, nu putem sa oferim aceste lucruri așa cum preșcolarii noștri o merită și au nevoie.

În lipsa implicării autorităților locale, avem mare nevoie de sprijinul dvs!

Un prim pas il reprezintă achiziționarea a 2 imprimante pentru multiplicarea materialelor de lucru, lipsa lor îngreunând munca cadrelor didactice.

Şcoala noastră îşi propune  să ofere elevilor  și preșcolarilor săi condiţii optime de dezvoltare a capacităţilor necesare pentru a faţă schimbărilor permanente şi rapide din viață, iar cu ajutorul dvs. vom reuși sa realizăm acest lucru!

Demersuri realizate

Deși in decursul ultimilor ani s-au facut numeroase referate de necesitate și s-au cautat sponsorizări în acest sens, nu am reușit să găsim o soluție. Autoritățile locale nu au alocat fondurile necesare achiziționării unor imprimante, atât de necesare pentru buna desfășurare a activităților.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnazială George Emil Palade, Ploiești
 • Localitatea Ploieşti
 • Persoana de contact: Visan Cristina Ana
 • Telefon: 0761696620
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: [email protected]
Localizare

Aleea Godeanu 4, Ploiești, România

4 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

4 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • [email protected]
  octombrie 14, 2021 at 3:51 pm

  Buna ziua! In primul rand, va mulțumesc pentru interesul acordat!
  Avem nevoie de imprimanta pentru multiplicarea fiselor si a materialelor de lucru. Printam zilnic pentru copii, asadar o imprimanta ciss sau laser (A4) ar fi mai economica, am putea sa o reincarcam mai usor. Ne bucuram si daca ar fi alb-negru, dar una color ar fi ideala. Copiii sunt mult mai atrasi de imaginile color. Mulțumesc mult!

 • Matei
  octombrie 13, 2021 at 7:06 pm

  Bună, Ana, mă poți ajuta cu mai multe informații?

  1. volumul de materiale pe care preconizați că le veți printa lunar/anual

  2. tipul materialelor (dacă e vorba doar de hârtii A4, alb/negru sau color, dacă e vorba și de fotografii, etc)

  3. dacă aveți deja în minte / ați căutat modelul de imprimante de care aveți nevoie.

  • [email protected]
   octombrie 14, 2021 at 3:52 pm

   Buna ziua! In primul rand, va mulțumesc pentru interesul acordat!
   Avem nevoie de imprimanta pentru multiplicarea fiselor si a materialelor de lucru. Printam zilnic pentru copii, asadar o imprimanta ciss sau laser (A4) ar fi mai economica, am putea sa o reincarcam mai usor. Ne bucuram si daca ar fi alb-negru, dar una color ar fi ideala. Copiii sunt mult mai atrasi de imaginile color. Mulțumesc mult!

  • HartaEdu
   octombrie 14, 2021 at 5:36 pm

   Bună, Matei. Din fericire, doamna Vișan a primit astăzi o imprimantă alb-negru și urmează să primească săptămâna viitoare una color, de la 2 donatori diferiți. Am marcat așadar alerta rezolvată.

   Dacă dorești în continuare să ajuți un profesor care are nevoie de imprimantă, recomand să vizitezi această alertă: https://hartaedu.ro/alerta-elev/un-laptop-pentru-viitorul-copiilor/
   Doamna profesor a primit săptămâna aceasta un laptop, însă mai are în continuare nevoie de o imprimantă multifuncțională pentru a putea marca alerta finalizată.

   Îți mulțumim pentru implicare!

Adauga un comentariu
Donații oferite
În data de 22/10/2021, Aviroms Rent a Car SRL , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 600 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
Şcoala Gimnazială “George Emil Palade” din Ploieşti are nevoie de 2 imprimante
Despre intervenție:

Compania Aviroms (Avis Budget) a expediat direct prin curier 2 imprimante către profesor. Prima imprimantă a ajuns la destinatari pe 14 octombrie, iar a doua pe 22 octombrie.

 

Dorești să susții și tu această alertă?
Implică-te folosind formularul de aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

Subscription Form (#6)

Cazuri similare în care te poți implica