• Elevi impactați: 140 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:GRĂDINIȚA CU P.N. SAT STREJNICU STRUCTURĂ A ȘCOLII GIMNAZIALE COMUNA TÂRGȘORU VECHI, PRAHOVA
Problema sesizată

Grădinița cu P.N. sat Strejnicu funcționează cu 6 grupe (140 copii)  și 6 cadre didactice

Grupa mica - 2 grupe

Grupa mijlocie - 2 grupe

Grupa mare - 2 grupe

Avem nevoie de câte un laptop pentru fiecare cadru didactic și 4 videoproiectoare, dar și de material didactic pentru o buna desfășurare a activității instructiv-educative din grădiniță.

Pentru a susține activități de învățare la distanță, educatoarele au  folosit cel mai frecvent aplicații simple pentru comunicare cu grupa și individuală, precum Whatsapp, dar si site-uri cu informații și ilustrații, biblioteci online, simulări, soft educațional, laboratoare virtuale, muzee virtuale etc. Ca educatoare, am fost puse în situația de a crea materiale online pe diferite aplicații, pe care se putea lucra exclusiv de pe laptop-uri.

Printre dificultățile în a realiza activități didactice la distanță, cadrele didactice semnalează, în ordine: lipsa instrumentelor pentru gestionarea clasei, pentru feedback și evaluare, dificultăți de ordin tehnic – platforme care trebuie instalate, care nu funcționează, lipsa suportului pedagogic pentru realizarea de activități de învățare suficient de eficiente și/ sau atractive pentru toți elevii, lipsa instrumentelor potrivite pentru predare-învățare-evaluare la disciplina lor, lipsa conținutului educațional (resurse digitale) în domeniul disciplinei, lipsa unui computer suficient de performant și lipsa timpului necesar pentru înțelegerea și utilizarea adecvată a instrumentelor și resurselor digitale

În perioada în care s-a lucrat online, educatoarele au folosit propriile telefoane pentru o buna desfășurare a activității.

Demersuri realizate

Am încercat să obținem sponsorizări din partea anumitor firme, persoane fizice, primărie, dar nu s-au concretizat.

Am realizat pagina de Facebook a grădiniței în speranța unei bune comunicări cu părinții și comunitatea locală.

Majoritatea educatoarelor folosesc dispozitivele proprii.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: GRĂDINIȚA CU P.N. SAT STREJNICU STRUCTURĂ A ȘCOLII GIMNAZIALE COMUNA TÂRGȘORU VECHI, PRAHOVA
 • Localitatea Strejnicu
 • Persoana de contact: Gradinita cu P.N. sat Strejnicu
 • Telefon: 0768263162
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: paunaramona
Localizare

Strada Principală 370, Strejnicu, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 18/07/2023, Primăria Tîrgșoru Vechi , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 20.000 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Grădinița cu Program Normal Sat Strejnicu Structură a Școlii Gimnaziale Comuna Târgșoru Vechi, Prahova are nevoie de laptopuri și videoproiectoare
  Despre intervenție:
  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica