• Elevi impactați: 140 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:GRĂDINIȚA CU P.N. SAT STREJNICU STRUCTURĂ A ȘCOLII GIMNAZIALE COMUNA TÂRGȘORU VECHI, PRAHOVA
 • Nevoi menționate: Laptop, Materiale didactice
Alte nevoi ale profesorului
Videoproiector- 4
Problema sesizată

Grădinița cu P.N. sat Strejnicu funcționează cu 6 grupe (140 copii)  și 6 cadre didactice

Grupa mica - 2 grupe

Grupa mijlocie - 2 grupe

Grupa mare - 2 grupe

Avem nevoie de câte un laptop pentru fiecare cadru didactic și 4 videoproiectoare, dar și de material didactic pentru o buna desfășurare a activității instructiv-educative din grădiniță.

Pentru a susține activități de învățare la distanță, educatoarele au  folosit cel mai frecvent aplicații simple pentru comunicare cu grupa și individuală, precum Whatsapp, dar si site-uri cu informații și ilustrații, biblioteci online, simulări, soft educațional, laboratoare virtuale, muzee virtuale etc. Ca educatoare, am fost puse în situația de a crea materiale online pe diferite aplicații, pe care se putea lucra exclusiv de pe laptop-uri.

Printre dificultățile în a realiza activități didactice la distanță, cadrele didactice semnalează, în ordine: lipsa instrumentelor pentru gestionarea clasei, pentru feedback și evaluare, dificultăți de ordin tehnic – platforme care trebuie instalate, care nu funcționează, lipsa suportului pedagogic pentru realizarea de activități de învățare suficient de eficiente și/ sau atractive pentru toți elevii, lipsa instrumentelor potrivite pentru predare-învățare-evaluare la disciplina lor, lipsa conținutului educațional (resurse digitale) în domeniul disciplinei, lipsa unui computer suficient de performant și lipsa timpului necesar pentru înțelegerea și utilizarea adecvată a instrumentelor și resurselor digitale

În perioada în care s-a lucrat online, educatoarele au folosit propriile telefoane pentru o buna desfășurare a activității.

Demersuri realizate

Am încercat să obținem sponsorizări din partea anumitor firme, persoane fizice, primărie, dar nu s-au concretizat.

Am realizat pagina de Facebook a grădiniței în speranța unei bune comunicări cu părinții și comunitatea locală.

Majoritatea educatoarelor folosesc dispozitivele proprii.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: GRĂDINIȚA CU P.N. SAT STREJNICU STRUCTURĂ A ȘCOLII GIMNAZIALE COMUNA TÂRGȘORU VECHI, PRAHOVA
 • Localitatea Strejnicu
 • Persoana de contact: Gradinita cu P.N. sat Strejnicu
 • Telefon: 0768263162
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: paunaramona
Localizare

Strada Principală 370, Strejnicu, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă