• Elevi impactați: 82 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:ȘCOALA GIMNAZIALĂ BĂLĂCIȚA
Problema sesizată

Școala Gimnazială Bălăcița și școala arondată Școala primară Gvardinița au un număr de 82 de elevi care învață în ciclul primar. Din păcate, situația pandemică și problema învățământului online ne găsesc in situația de a folosi tablete. Din păcate, majoritatea elevilor provin din medii defavorizate, familii numeroase, iar veniturile modeste îi pun practic in situația de a nu putea efectua activitatea online. Cum în toată țara există riscul abandonului școlar, achiziția de tablete pentru elevii din ciclul primar reprezintă o prioritate și o urgență pentru Școala Gimnazială Bălăcița. Cerem sprijinul pentru achiziționarea a 82 de tablete pentru elevii din ciclul primar. Resursele școlii sunt insuficiente pentru a putea acoperi aceste costuri.
Vă mulțumim pentru acordarea șansei de a expune problema noastră și așteptăm sprijinul pentru a putea desfășura activitatea didactică în condiții optime și poate și pentru a le face copiilor sărbători fericite!

Demersuri realizate

Am fost sprijiniți de Primăria Bălăcița care a achiziționat din fondurile proprii tablete pentru ciclul gimnazial, iar în cadrul achiziției de tablete prin Ministerul Educației școala noastră a fost omisă. Lipsa de locuri de muncă la nivelul județului nostru ii pune pe parinti in dificultatea de a achizitiona tablete pentru copii, iar școala nu are fonduri suficiente pentru achizitionarea tabletelor și a tablelor smart. Vă mulțumim și așteptăm sprijinul dumneavoastră.

Detalii de contact
 • Instituție de învățământ: ȘCOALA GIMNAZIALĂ BĂLĂCIȚA
 • Localitatea Balacita
 • Persoana de contact: Croitoru Cristian Alexandru
 • Telefon: 0784069977
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Cristian
Localizare

Com. Bălăcița, Mehedinți, Bălăcița

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Ilie Costinel
  noiembrie 21, 2021 at 4:20 am

  SUPER!

  Alertă postată

  Veridicitate

  Urgență

Adauga un comentariu
Donații oferite
În data de 07/09/2023, Comunitatea HartaEdu , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de lei, exprimată prin Achizitii directe.
Școala Gimnazială „Bălăcița” are nevoie de tablete
Despre intervenție:

Alerta rezolvata din fondurile unitatii de invatamant.

Dorești să susții și tu această alertă?
Implică-te folosind formularul de aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

Subscription Form (#6)