• Elevi impactați: 23 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Regele Mihai I
 • Nevoi menționate: Videoproiector
Problema sesizată

Clasa a VII-a B are nevoie de un videoproiector pentru a beneficia de lecțiile interactive pe care noile manuale le oferă. Avem manuale care conțin videoclipuri pe care se bazează o serie de exerciții, dar nu le putem viziona, deoarece nu dispunem de un videoproiector .
Un videoproiector ar fi necesar pentru a face mult mai interesante lecțiile, pentru menținerea atenției și implicării elevilor la lecții. Eu sunt profesor de limba engleză, pentru învățarea unei limbi străine, engleza in cazul meu, este foarte utilă și ascultarea unor vorbitori nativi de limba engleză. Astfel, aș avea posibilitatea să testez și abilitatea elevilor de a înțelege un vorbitor nativ și capacitatea de menținere a atenției.
Atunci când ceea ce predau eu este însoțit și de o imagine, de un videoclip sau de un listening eficient, impactul pozitiv se va dubla cu siguranța. Toți elevii sunt atrași de noi tehnici de predare care includ și utilizarea noii tehnologii atât de dorita de toți.

Demersuri realizate

Am trimis o serie de adrese către primărie prin care am solicitat fondurile necesare pentru achiziționarea unui echipament modern care sa fie util la dezvoltarea elevilor mei, dar nu am primit niciodată nimic, niciun ajutor. Totul a fost în zadar.

Detalii de contact
Localizare

Strada Eugen Mareș, Drobeta-Turnu Severin, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 15/12/2021, Blockchain Industries , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 2.566 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Școala Gimnazială ”Regele Mihai I” din Drobeta-Turnu Severin are nevoie de un videoproiector
  Despre intervenție:

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Mehedinti sau din regiunea Oltenia.

  Subscription Form (#6)