• Elevi impactați: 63 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Opsichie Cazacu
Problema sesizată

Școala Gimnazială Opsichie Cazacu Seaca de Pădure, județul Dolj are nevoie de cărți din diferite domenii pentru biblioteca școlară. În prezent biblioteca școlii deține cărți vechi, cărți care nu mai atrag elevii și care nu mai corespund cerințelor educaționale actuale. Profesorii de la Școala Gimnazială Opsichie Cazacu își doresc extrem de mult ca școala să dețină o bibliotecă variată pentru a îndruma elevii către lectură, pentru că aceștia să-și însușească noi cunoștințe și informații suplimentare. Copiii nu își permit să-și cumpere cărți, aceștia provenind din familii cu venituri reduse. In condițiile în care sistemul de evaluare la limba română de la finalul clasei a-VIII-a s-a schimbat radical, evaluarea elevilor bazându-se pe o experiență bogată de cititor pentru a putea face față cu brio examenului, nevoia unei biblioteci școlare care să corespundă acestor criterii este extrem de necesară.
Cărțile care vor fi frumos aranjate în micuța noastră bibliotecă vor aduce multă satisfacție și împlinire micilor cititori ai școlii.

Demersuri realizate

Referitor la această problemă cu care se confruntă unitatea noastră școlară menționăm că se urmărește achiziționarea unui număr de cărți pentru dotarea bibliotecii școlare.
Conducerea unității este nouă și își dorește crearea unui climat favorabil pentru dezvoltarea cognitivă a elevilor.
Părinții sunt cooperanți însă veniturile pe care le realizează sunt reduse sau chiar inexistente. Pentru desfășurarea activității școlare profesorii au fost puși, de foarte multe ori, în situația de a achiziționa din banii proprii cărțile necesare.

Detalii de contact
Localizare

Strada Principală 178, Seaca de Padure, Dolj County, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 10/03/2022, ASOCIATIA EDUCATIA TE FACE MARE , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 800 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Școala Gimnazială Opsichie Cazacu are nevoie de cărți pentru bibliotecă
  Despre intervenție:

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)