• Elevi impactați: 61 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Petrache Cernatescu
 • Nevoi menționate: Echipamente de Laborator, Materiale didactice
Problema sesizată

Salile de clasa din scoala noastra sunt dotate cu materiale de nivel mediu. Pentru ca orele sa fie mai interesante si climatul educational sa fie unul primitor ar fi binevenite ca aceste sali de clasa sa fie dotate cu materiale specifice fiecarei arii curriculare (de ex sala de Stiinte cu dotari specifice, Sala de limbi straine, sala de sport etc). Consider ca elevii nostri ar fi mai motivati sa participe si sa se implice mai mult la orele de curs daca mediul ambiental al clasei este mai primitor. De asemenea, am observat ca elevilor le place foarte mult sa vada experimente, sa manuiasca ei instrumente, astfel ca notiunile teoretice invatate sa poata fi puse in practica prin tehnici noi, inovative, atactive pentru ei. Pe clasa sunt in medie 15-20 de elevi si ar fi interesant daca pentru fiecare s-ar asigura truse, atlase, mingi, casti, mijloace audio-vizuale care sa le faciliteze intelegerea notiunilor predate.

Demersuri realizate

Au fost accesate proiecte care au schimbat infatisarea salilor de clasa (de exemplu de anul acesta avem in fiecare sala de clasa tabla cu marker pe jumatate din perete, cealata jumatae este in continuare cu tabla clasica ) . Partenerii nostri sunt WORLD VISION care in fiecare an s-au implicat pentru a imbunatati conditiile din comunitate si implicit ale unitatii scolare. Parintii copiilor cunosc realitatea din scoala, pe perioada de pandemie s-au luat masurile adecvate pentru reducerea raspandirii virusului. In randul cadrelor didactice au fost nenumarate discutii cu privire la posibilittaea de a avea laboratoare pe specialitate cu dotarile necesare , scopul principal fiind acela de a imbunatatii calitatea actului educational. In cadrelor orelor , cadrele didactice isi folosesc propriul laptop, isi aduc materiale necesare predarii/evaluarii lectiilor. Din partea conducerii scolii exista implicare, deschidere catre tot ceea ce inseamna noi oportunitati, avand ca centru de interes, elevul si starea lui de bine.

Detalii de contact
 • Instituție de învățământ: Scoala Gimnaziala Petrache Cernatescu
 • Localitatea Cernăteşti
 • Persoana de contact: Adelina Teodorescu
 • Telefon: 0763613033
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Adelina Teodorescu
Localizare

Strada principala, nr 94

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)