• Elevi impactați: 98 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ,,Prof. Cristea Stănescu" Cornu, județul Prahova
Problema sesizată

Sunt profesor de matematică la Școala Gimnazială ,,Prof. Cristea Stănescu Cornu, județul Prahova. Elevii celor cinci clase de gimnaziu la care îmi desfășor activitatea sunt interesați de cunoașterea tainelor acestei discipline și imi doresc să avem un videoproiector care să mă ajute să imi desfășor lecțiile într-un mod cât mai atractiv. Folosirea mijloacelor moderne de învățare este mai mult decât necesară în contextul învățării diferențiate, centrate pe elev. Aceștia vor avea acces la aplicații digitale, soft–uri și platforme educaționale. În școală există un singur videoproiector atât pentru clasele primare căt și pentru cele gimnaziale. Este foarte mare păcat ca acești elevi să nu poată învăța interactiv așa cum ar fi normal în anul 2022. Datorită bunăvoinței comunității HartaEdu, putem avea un demers didactic modern iar lecțiile pot fi interesante. Un videoproiector pe care să il folosesc doar pentru ora de matematică va facilita buna desfășurare a procesul instructiv -educativ. Vă mulțumim!

Demersuri realizate

Dat fiind faptul că am venit recent în școala noastră, nu cunosc exact toate dotările care s-au făcut în timp . Am aflat că autoritățile locale își doresc să sprijine modernizarea școlii dar până acum s-au folosit fondurile pentru reabilitarea clădirii, construcția grupurilor sanitare în interiorul clădirii și construcția unei grădinițe cu program prelungit care a fost dată în folosință în acest an școlar. Tot autoritățile locale au achiziționat laptopuri. La nivelul Școlii, fondurile alocate dotării claselor sunt reduse. Din păcate, costurile de achiziționare a unui videoproiector depășesc posibilitățile părinților.
Procesul didactic va fi unul modern, atractiv pentru elevi și orele s –ar desfășura la cele mai înalte standarde educaționale.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială ,,Prof. Cristea Stănescu" Cornu, județul Prahova
 • Localitatea Cornu De Jos, Cornu
 • Persoana de contact: Crăcan Anda
 • Telefon: 0723278313
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Profa 2021
Localizare

Cornu de Jos 107175, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 15/08/2022, ASOCIATIA EDUCATIA TE FACE MARE , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 800 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Școala Gimnazială ,,Prof. Cristea Stănescu Cornu, județul Prahova are nevoie de un videoproiector pentru desfășurarea orelor de matematică
  Despre intervenție:
  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Prahova sau din regiunea Muntenia.

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica