• Elevi impactați: 17 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Liceul Tehnologic Carol I
Problema sesizată

Clasa I pe care o coordonez in prezent are 17 elevi ambitiosi, dar care provin din diferite medii sociale (familii monoparentale, familii cu situatie materiala precară, familii cu un parinte plecat in strainatate) și cred ca pentru dezvoltarea competentelor secolului XXI ne-ar fi utila o tablă interactivă.

Liceul Tehnologic Carol I dispune de un laborator de informatică care se afla in cladirea cu gimnaziul si liceul, la etajul I, dar noi nu avem acces frecvent, deoarece se fac orele de informatica si personal nu-i pot duce pe copii la etajul I, pentru ca printre cei 17 elevi se afla un copil cu deficiente locomotorii care nu poate urca pe scari. Personal m-am implicat in toate activitatile STEM cu elevii care acum sunt clasa a VI-a A, cum ar fi Hour of Code, Visual Programing, activitate în Săptămâna Spațiului Cosmic, am câștigat o finantare Meet and Code, sunt Leading Teacher Code Week, am participat ca voluntar în cadrul Clubului Coder Dojo existent în școala noastră, am participat la cursul organizat de ESERO, am organizat un eveniment pe platforma European Space, sunt ambasador Îndreptar Digital și ambasador Scientix.

Îmi doresc să am la fel de multe rezultate și cu actualii elevi, care sunt dornici de cunoaștere, dar pot organiza și alte activitati la învațământul primar care să implice mai mulți elevi, iar o tabla interactivă ne-ar fi de mare ajutor. În sala de clasă avem un videoproiector, un model vechi și care nu ne satisface nevoile actuale.

Demersuri realizate

Până în prezent nu au fost făcute demersuri pentru a achiziționa o tablă interactivă. Nu am contactat persoane și instituții care ar fi putut rezolva această necesitate. Anul trecut în învățarea on line mi-am dat seama cât de utilă mi-ar fi fost. De asemenea ne-ar fi utilă și în proiectele pe care ni le-am propus pentru viitor.

Detalii de contact
Localizare

Calea Doftanei 337, Teșila, Valea Doftanei, România

53 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

53 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Madalina Carabelea
  mai 16, 2022 at 2:15 pm

  Susțin acest proiect!

 • Spiridon Gabriel
  mai 16, 2022 at 2:03 pm

  Cred ca tehnologia va avea un impact foarte mare in educatia copiilor.

 • Militaru Bogdan
  mai 10, 2022 at 8:48 pm

  Orice copil merita sa fie susținut.

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

Subscription Form (#6)

Cazuri similare în care te poți implica