• Elevi impactați: 20 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnazială Nr.1 , comuna Telega
Problema sesizată

Mă numesc Adina Voineag și sunt învățătoare la clasa a III-a. Am o clasă formată din copii foarte isteți, dar cu posibilități materiale reduse. Facem lucruri minunate împreună, dar acum avem mare nevoie de o imprimanta cu CISS. Am cumpărat din banii mei 2 imprimante care s-au defectat. Chiar nu mai pot sa achiziționez una la clasă, iar școala nu dispune de bani. Fiind copii cu posibilități materiale reduse, nu am putut achiziționa la clasă culegeri, de aceea eu le fac fișe după culegerile și caietele achiziționate de mine.
De asemenea, aș mai avea nevoie de un laptop (poate să fie și second hand) deoarece al meu este destul de vechi si se deschide foarte greu. Copiii sunt foarte incântați când le prezint la videoproiector filmulețe, exerciții, atunci când pot să le fac lectia cât mai atractivă! Imi doresc din tot sufletul să pot realiza astfel majoritatea lecțiilor, dar îmi este foarte greu!
Sper să găsim un om cu suflet mare care să ne poată sponsoriza. Dispozitivele pot fi și second hand, deoarece pentru noi cel mai important e ca acestea să fie funcționale.

Demersuri realizate

Nu au fost făcute demersuri până în prezent.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnazială Nr.1 , comuna Telega
 • Localitatea Telega
 • Persoana de contact: Adina Voineag
 • Telefon: 0726804834
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Adina Elena
Localizare

Strada Școlii

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 25/12/2021, Comunitatea HartaEdu , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 3.000 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Clasa a III-a a Școlii din comuna Telega, Prahova are nevoie de o imprimantă și de un laptop
  Despre intervenție:

  O echipă de IT ai cărei membri au dorit să rămână anonimi, s-au mobilizat și au donat în noiembrie un laptop doamnei profesor, iar în decembrie au revenit și cu o donație de imprimantă, rezolvând astfel alerta complet.

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica