• Elevi impactați: 50 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Liliești, oraș Băicoi, jud. Prahova
Problema sesizată

Ma numesc Brezan Daniela și sunt profesor învățământ primar la Scoala Gimnazială Liliești, oraș Băicoi. Predau în această școală de 10 ani. Anul acesta am clasa a IV-a cu 22 de elevi frumoși și inteligenți. Mi-am dorit întotdeauna sa fiu o învățătoare moderna în ceea ce privește modul de predare la clasa. Dar, cum nu totul depinde de mine, apelez la dumneavoastră pentru a ma menține la nivelul cerințelor actuale.
Clasa a IV-a are nevoie de o tabla interactiva pentru ca orele sa fie cât mai interesante. Elevii sunt copii inteligenți care au mereu nevoie de stimulare. O tabla interactiva ar face ora captivanta, le-ar menține atenția și i-ar face sa fie mai activi la ore. Pentru ca în sala de clasa învață și elevi de ciclul gimnazial, de aceasta tabla ar beneficia și alte clase. La orele de istorie, geografie, dar și la cele de matematica, tabla interactiva ne-ar ajuta sa rezolvam mult mai multe probleme, putem viziona materiale interesante, care sa-i facă pe elevi sa înțeleagă mai ușor noțiunile predate. Ne-ar fi de un real ajutor aceasta tabla. Mulțumim!

Demersuri realizate

Școala dispune de o tabla interactiva, dar aceasta este instalata intr-un laborator, pentru uz comun, și nu putem intra de fiecare dată sau de câte ori ne-am dori. Am încercat prin diverse sponsorizări, conducerea scolii a facut demersuri la diverse companii, dar nu am reușit.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Liliești, oraș Băicoi, jud. Prahova
 • Localitatea Baicoi
 • Persoana de contact: Brezan Daniela
 • Telefon: 0730256388
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Dana Brezan
Localizare

Strada Progresul, nr. 5

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica