• Elevi impactați: 29 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala nr. 10 Bacau
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

O clasa de 29 de elevi din orasul Bacau, nu dispune de tablete si continua anul scolar cu teama reinceperii predarii online.

Conexiunea la scoala se poate realiza apeland la platforme educationale, dar exista un singur calculator in clasa. Elevii nu au tablete proprii deoarece nu au primit anul trecut pentru invatarea online. Elevii isi doresc nespus sa adopte invatarea cu resurse online si la scoala, in format fizic. Cu totii ne dorim sa putem folosi manualele digitale cu usurinta si sa predam cu ajutorul platformelor si jocurilor interactive. Insa elevii nu se pot conecta deoarece nu detin tablete.

Elevii sunt dornici sa se implice in activitatile extrascolare si pentru acestea este mereu necesara si o imprimanta multifunctionala. Pentru realizarea oricarui tip de proiecte si activitati, o imprimanta multifunctionala usureaza mult implicarea elevilor care pot lucra in clasa in prezenta unui cadru didactic sau individual, pe fise.

Demersuri realizate

Am apelat la implicarea parintilor si impreuna am achizitionat o camere HD si un calculator conectat la reteaua de internet din scoala. Din proiectele derulate in scoala si recompensate cu  anumite suma de bani, au fost achizitionate materiale didactice  si de igiena necesare clasei.

Sumele acestea modice nu permit insa achizitionarea unor tablete sau a unei imprimante multifunctionale.

Detalii de contact
Localizare

Strada Pictor Ion Andreescu, Bacău, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica