• Elevi impactați: 34 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Nr. 10 Bacau
Problema sesizată

Clasă de 34 de elevi de la Școala nr. 10 Bacău are nevoie de tablete!

Pe durata desfasurarii cursurilor in mediul online, elevii clasei mele nu au avut dispozitive proprii pentru a putea participa la toate activitatile in mod sincron, intrucat erau nevoiti sa imparta acelasi dispozitiv cu ceilalti frati. Astfel, erau descurajati de aceasta lipsa materiala ce-i impiedica sa aiba continuitate in invatare.

La începutul anului școlar am susținut o lecție deschisă folosind platforma interactivă NaradiX. Pentru această lecție am folosit chiar un laptop primit de la Narada, însă elevii mei au fost nevoiți să împrumute tablete de la alte clasă, dintr-un sat din Bacău. În timpul școlii online, s-au oferit tablete prin ISJ-uri, cu prioritate în mediul rural, lăsând elevii fără posibilități financiare din orașe fără opțiuni.

Mi-aș dori foarte mult să le pot oferi celor 34 de elevi ai mei 34 de tablete care să le ofere siguranța că pot învăța oricând, le vor permite să nu mai trăiască în frica reînceperii școlii online și ne vor ajuta și la predarea la clasă zilnic.

Detalii de contact
Localizare

Strada Pictor Ion Andreescu 1, Bacău, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica