• Elevi impactați: 27 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nr. 10 Bacău
Problema sesizată

De obicei, după școala primară, fiecare elev intră în epoca redactării, o epocă ce durează până când va ieși de pe băncile facultății.

Noi suntem elevii clasei a VI-a A de la Școala Nr. 10 Bacău și diriginta, Irina Bostănescu, profesor de limba și literatura română. Asemenea colegilor noștri, e timpul să ne întoarcem la școală și să reluăm activitățile de zi cu zi: să scriem referate, biografii, eseuri și să lucrăm fișe, multe fișe cu exerciții. O mare problemă a noastră este lipsa unei imprimante care ne-ar scuti de drumuri la xerox-uri, apelarea la prieteni sau la alte surse de tipărit.

Indiferent că facem referire la cursuri online, sau la școala desfasurată în condiții normale, imprimanta devine un obiect aproape indispensabil pentru noi, elevii, cât și pentru cadrele didactice, servind la printarea materialelor didactice.

Demersuri realizate

Școala Nr. 10 Bacău este o instituţie de învăţământ cu elevi și profesori dornici de performanță. Conducerea şcolii are în preocupare permanentă modernizarea  bazei materiale, conform noilor cerinţele şi  nevoilor specifice elevilor. Cu toate acestea, nu toate cheltuielile se pot acoperi, iar dotarea fiecărei clase la standarde europene, este aproape imposibilă.

Deseori apelăm la părinți pentru suplimentarea fondurilor materiale necesare dezvoltării şcolii prin găsirea altor resurse extrabugetare (donaţii, sponsorizări), dar tot nu reușim să acoperim toate  cerințele pe cont propriu.

Detalii de contact
Localizare

Strada Pictor Ion Andreescu 1, Bacău, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 15/12/2021, Blockchain Industries , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 800 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Clasa a VI-a de la Scoala nr. 10 Bacău au nevoie de o imprimantă color
  Despre intervenție:

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Bacau sau din regiunea Moldova.

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica