• Elevi impactați: 30 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Nr. 10 Bacau
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

Clasa a III-a din Școala nr. 10 Bacău are nevoie de o tablă interactivă!

Una din principalele direcții de dezvoltare a educației este integrarea tehnologiilor electronice. O tablă interactivă ar fi de un real folos în școala noastră. Am putea desfășura activități interactive, dinamice și vesele.

Utilizarea acestui dispozitiv poate duce la creșterea gradului de atenție și de implicare la ore, la sporirea creativității și inventivității, la creșterea capacității de memorare, la facilitarea sedimentării cunoștințelor. Elevii ar ieși la tablă din dorința de a interacționa, din plăcere și curiozitate. Tabla interactivă este un instrument valoros, care contribuie la sporirea calității procesului instructiv-educativ. Într-o sală de clasă ar fi instrumentul ideal, transformând cursurile plictisitoare într-o experiență interactivă și inedită. Copiii ar fi foarte încântați de acest suport digital.

Demersuri realizate

Nu este o problemă, ci o necesitate. De-a lungul timpului am participat la proiecte, dar de o amploarea redusă, fapt pentru care nici sponsorizările nu au fost mari. Copiii, părinții ar fi deschiși la participarea la activități pentru care să fie recompensați cu un suport digital precum e tabla interactivă. Sunt foarte implicați în astfel de situații, dar nu pot acoperi costurile unei astfel de table.

Detalii de contact
Localizare

Strada Pictor Ion Andreescu 1, Bacău, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 29/12/2021, Evergent Investments , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 6.000 lei, exprimată prin Donatie financiara.
  Clasa a III-a din Școala nr. 10 Bacău are nevoie de o tablă interactivă
  Despre intervenție:

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica