• Elevi impactați: 25 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nr.10 Bacău
Problema sesizată

Se știe că pandemia a adus cu ea o serie de schimbări radicale și predarea la clasă a necesitat o schimbare majoră. Elevii clasei I D au mare nevoie de 25 de tablete pentru a le folosi în timpul orelor online și offline.

În timpul școlii online, au fost situații când elevii nu au intrat la ore tocmai din cauza lipsei device-urilor.

La clasă, vârsta loc impune suport vizual, cadru de joc și filmulețe interactive în predare, iar aceste tablete le-ar oferi posibilitatea să acceseze platforme cum e Naradix, în cadrul căreia am și susținut o lecție voluntar.

De-a lungul anului școlar trecut, am fost nevoiți să împrumutăm tablete de la alte școli, chiar și din mediul rural. Ambiția micuților m-a făcut să mă implic în acest proiect, sperând că într-o zi vor avea și ei, la clasă, tablete. Deși sunt mici, au acceptat cu plăcere această provocare, împreună cu mine.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Nr.10 Bacău
 • Localitatea Bacau
 • Persoana de contact: Karpfen Ramona-Maria
 • Telefon: 0742804154
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: ramona karpfen
Localizare

Strada Pictor Ion Andreescu 1, Bacău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă