• Elevi impactați: 225 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială „Toma T.Socolescu”
 • Nevoi menționate: Imprimantă, Laptop
Problema sesizată

În contextul pandemic, o mare problemă este cea a desfășurării activității școlare și extrașcolare, în format fizic, ori online. Echipamentul IT cu care e dotată școala este depășit moral: laptopurile au timp mare de conectare la internet, anumite aplicații din platforma educațională blochează device-ul, reactualizările aplicațiilor sunt din ce în ce mai dese, lucru ce ia din timpul desfășurării demersului didactic, activităților cu clasa. De asemenea, imprimantele sunt de trafic redus, cu timp mort în folosire, în vederea remedierii disfuncțiilor și alimentării lor cu toner. Se încălzesc de suprasolicitare și prăpădesc hârtia. Resursele financiare alocate service-ului sunt sporite.
Suntem împiedicați (personalul didactic și cel auxiliar) în a ne exercita atribuțiile conform înzestrărilor și competențelor profesionale, ne este îngreunată activitatea (uneori trebuie regândită, amânată!) și nu putem oferi copiilor școlii ceea ce considerăm că merită împărtășit.
Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a depăși cele descrise. Mulțumim!

Demersuri realizate

Ne confruntăm cu această problemă, presantă și stresantă acum, din momentul declanșării pandemiei, obligați fiind să ne desfășurăm activitatea online, ori hibrid.
În vederea remedierii disfuncțiilor laptopurilor și imprimantelor și alimentării cu toner a ultimelor, mult prea des, am apelat la firma ce întreține echipamentul IT în instituția noastră. Resursele financiare alocate service-ului sunt sporite și timpul de folosire din ce în ce mai scăzut.
Atât actorii implicați în activitatea școlii, cât și persoanele și instituțiile contactate și informate de existența neajunsului întârzie în a oferi suport.
Am încercat să găsim tot felul de soluții, iar oportunitatea oferită de HartaEdu ne dă speranța că vom scăpa de aceste probleme.

Detalii de contact
Localizare

Calea Unirii 182, Păulești, Paulesti, Prahova, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .