• Elevi impactați: 82 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:ȘCOALA GIMNAZIALĂ BĂLĂCIȚA
 • Nevoi menționate: Tablete
Problema sesizată

Școala Gimnazială Bălăcița și școala arondată Școala primară Gvardinița au un număr de 82 de elevi care învață în ciclul primar. Din păcate, situația pandemică și problema învățământului online ne găsesc in situația de a folosi tablete. Din păcate, majoritatea elevilor provin din medii defavorizate, familii numeroase, iar veniturile modeste îi pun practic in situația de a nu putea efectua activitatea online. Cum în toată țara există riscul abandonului școlar, achiziția de tablete pentru elevii din ciclul primar reprezintă o prioritate și o urgență pentru Școala Gimnazială Bălăcița. Cerem sprijinul pentru achiziționarea a 82 de tablete pentru elevii din ciclul primar. Resursele școlii sunt insuficiente pentru a putea acoperi aceste costuri.
Vă mulțumim pentru acordarea șansei de a expune problema noastră și așteptăm sprijinul pentru a putea desfășura activitatea didactică în condiții optime și poate și pentru a le face copiilor sărbători fericite!

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: ȘCOALA GIMNAZIALĂ BĂLĂCIȚA
 • Localitatea Balacita
 • Persoana de contact: Croitoru Cristian Alexandru
 • Telefon: 0784069977
 • Alertă adaugată de: Cristian
 • Adresa e-mail: [email protected]
Localizare

Com. Bălăcița, Mehedinți, Bălăcița

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

 • Ilie Costinel
  noiembrie 21, 2021 at 4:20 am

  SUPER!

  Alerta postata

  Veridicitate

  Urgenta

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
Vezi detalii

Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
Poți dona orice sumă

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .