• Elevi impactați: 19 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Şcoala Gimnazială "Basarab I" Curtea de Argeş
 • Nevoi menționate: Imprimantă, Videoproiector
Problema sesizată

In acest an, şcoala a amenajat pentru noi o sală de clasă, dotată cu mobilier şi tablă nouă. Aceste dotari sunt necesare, dar nu suficiente. Pentru a desfăşura un demers didactic de calitate avem nevoie de mijloace moderne. Acestea au rolul de a înlesni activitatea cadrului didactic, dar mai ales de a capta atenţia elevilor, care in ultimul timp, este mult diminuată din cauza timpului din ce in ce mai mare pe care aceştia îl petrec acasă in faţa ecranelor de tot felul.
Consider că un videoproiector ar fi un instrument util pentru clasa noastră. Prin intermediul acestuia vom putea accesa diverse site-uri educaţionale, vom putea folosi resurse educaţionale deschise, vom putea proiecta materiale video şi multe altele.
La fel de utilă pentru clasă ar fi o imprimantă multifuncţională.
In urma căutărilor pe internet, m-am orientat spre un anumit produs. Las link-ul aici:
https://www.emag.ro/videoproiector-led-full-hd-wifi-1920x1080-1080p-4800-lumeni-functie-screen-mirroring-home-theater-lcd-home-cinema-jocuri-prezentari-office-alb-f30wifi/pd/DYGN3KMBM/

Demersuri realizate

Recunosc că nu am facut multe demersuri pentru soluţionarea acestei probleme. Am intrebat doar la nivelul şcolii dacă este posibilă achiziţionarea unui videoproiector pentru clasă. Cum şcoala nu dispune, in general, de prea multe fonduri, rugămintea mea a fost pusă pe o listă de aşteptare pentru cheltuielile din anul urmator.

Detalii de contact
Localizare

Strada Posada, Curtea de Argeș 115300, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .