• Elevi impactați: 20 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnazială Nr.1 , comuna Telega
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Imprimantă
Problema sesizată

Mă numesc Adina Voineag și sunt învățătoare la clasa a III-a. Am o clasă formată din copii foarte isteți, dar cu posibilități materiale reduse. Facem lucruri minunate împreună, dar acum avem mare nevoie de o imprimanta cu CISS. Am cumpărat din banii mei 2 imprimante care s-au defectat. Chiar nu mai pot sa achiziționez una la clasă, iar școala nu dispune de bani. Fiind copii cu posibilități materiale reduse, nu am putut achiziționa la clasă culegeri, de aceea eu le fac fișe după culegerile și caietele achiziționate de mine.
De asemenea, aș mai avea nevoie de un laptop (poate să fie și second hand) deoarece al meu este destul de vechi si se deschide foarte greu. Copiii sunt foarte incântați când le prezint la videoproiector filmulețe, exerciții, atunci când pot să le fac lectia cât mai atractivă! Imi doresc din tot sufletul să pot realiza astfel majoritatea lecțiilor, dar îmi este foarte greu!
Sper să găsim un om cu suflet mare care să ne poată sponsoriza. Dispozitivele pot fi și second hand, deoarece pentru noi cel mai important e ca acestea să fie funcționale.

Demersuri realizate

Nu au fost făcute demersuri până în prezent.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnazială Nr.1 , comuna Telega
 • Localitatea Telega
 • Persoana de contact: Adina Voineag
 • Telefon: 0726804834
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Adina Elena
Localizare

Strada Școlii

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă