• Elevi impactați: 27 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nr. 10 Bacău
 • Nevoi menționate: Imprimantă
Problema sesizată

De obicei, după școala primară, fiecare elev intră în epoca redactării, o epocă ce durează până când va ieși de pe băncile facultății.

Noi suntem elevii clasei a VI-a A de la Școala Nr. 10 Bacău și diriginta, Irina Bostănescu, profesor de limba și literatura română. Asemenea colegilor noștri, e timpul să ne întoarcem la școală și să reluăm activitățile de zi cu zi: să scriem referate, biografii, eseuri și să lucrăm fișe, multe fișe cu exerciții. O mare problemă a noastră este lipsa unei imprimante care ne-ar scuti de drumuri la xerox-uri, apelarea la prieteni sau la alte surse de tipărit.

Indiferent că facem referire la cursuri online, sau la școala desfasurată în condiții normale, imprimanta devine un obiect aproape indispensabil pentru noi, elevii, cât și pentru cadrele didactice, servind la printarea materialelor didactice.

Demersuri realizate

Școala Nr. 10 Bacău este o instituţie de învăţământ cu elevi și profesori dornici de performanță. Conducerea şcolii are în preocupare permanentă modernizarea  bazei materiale, conform noilor cerinţele şi  nevoilor specifice elevilor. Cu toate acestea, nu toate cheltuielile se pot acoperi, iar dotarea fiecărei clase la standarde europene, este aproape imposibilă.

Deseori apelăm la părinți pentru suplimentarea fondurilor materiale necesare dezvoltării şcolii prin găsirea altor resurse extrabugetare (donaţii, sponsorizări), dar tot nu reușim să acoperim toate  cerințele pe cont propriu.

Detalii de contact
Localizare

Strada Pictor Ion Andreescu 1, Bacău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă