• Elevi impactați: 30 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Nr. 10 Bacau
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Problema sesizată

Clasa a III-a din Școala nr. 10 Bacău are nevoie de o tablă interactivă!

Una din principalele direcții de dezvoltare a educației este integrarea tehnologiilor electronice. O tablă interactivă ar fi de un real folos în școala noastră. Am putea desfășura activități interactive, dinamice și vesele.

Utilizarea acestui dispozitiv poate duce la creșterea gradului de atenție și de implicare la ore, la sporirea creativității și inventivității, la creșterea capacității de memorare, la facilitarea sedimentării cunoștințelor. Elevii ar ieși la tablă din dorința de a interacționa, din plăcere și curiozitate. Tabla interactivă este un instrument valoros, care contribuie la sporirea calității procesului instructiv-educativ. Într-o sală de clasă ar fi instrumentul ideal, transformând cursurile plictisitoare într-o experiență interactivă și inedită. Copiii ar fi foarte încântați de acest suport digital.

Demersuri realizate

Nu este o problemă, ci o necesitate. De-a lungul timpului am participat la proiecte, dar de o amploarea redusă, fapt pentru care nici sponsorizările nu au fost mari. Copiii, părinții ar fi deschiși la participarea la activități pentru care să fie recompensați cu un suport digital precum e tabla interactivă. Sunt foarte implicați în astfel de situații, dar nu pot acoperi costurile unei astfel de table.

Detalii de contact
Localizare

Strada Pictor Ion Andreescu 1, Bacău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă