• Elevi impactați: 30 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:ȘC. GIMN. NR.1 NĂMOLOASA- GRĂDINIȚA NR 1
Problema sesizată

Clasa pregătitoare funcționează ,de ani buni,în incinta Grădiniței nr 1 deoarece în școala mare nu există spațiu pentru încă o sală de clasă..Aici există o grupă combinată de preșcolari.
Problema cu care ne confruntăm este că spațiul de joacă din curtea grădiniței a juns ,de-a lungul anilor,aproape imposibil de folosit de către copii.Deși au fost reparate, în repetate rânduri, leagănele, toboganul, balansoarul, căluțul pe arc prezintă un real pericol ptr sănătatea corporală a copiilor.
Pentru ca elevii și preșcolarii să se poată bucura din nou de acest spațiu de joacă ar fi nevoie de un alt tobogan, 2 balansoare, 2 căluți pe arc și 4 leagăne.
Ne dorim tare mult să readucem bucuria în ochii acestor copii prin reabilitarea acestui spațiu de recreere, atât de necesar pentru ei.
Cred că ar fi necesar ca apoi să se construiască și un gard care să protejeze acest loc .

https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-set-de-leagane-cu-5-locuri-portocaliu/8718475571131.html?gclid=Cj0KCQjwzLCVBhD3ARIsAPKYTcRN5EKPDM8mj5C901mlnJq6QDq54WLnS_CylrWXQBz3lGbrEsVb4PsaAtqKEALw_wcB

https://spartan-sport.ro/balansoar-cu-manere-pentru-copii-172-x-55-x-36-cm?gclid=CjwKCAjwtcCVBhA0EiwAT1fY77y9vCQ1xQrXnOmij-T-TtRXQWXwKOynUwft0I5UkcdoYPEkOvpP2RoCQiQQAvD_BwE
https://www.elefant.ro/balansoar-kbt-cu-arc-scooter_62604226-9171-4660-8270-2a1f88880541?gclid=CjwKCAjwtcCVBhA0EiwAT1fY7-oKx8ube4KmBz6LkaMTjWWbqO4shBKTKCIfHBW4-P_vr5BgqEzfaxoCVogQAvD_BwE
https://topoganmitica.net/produs/platforma-cu-foisor-si-tobogan/

Demersuri realizate

Spațiul de joacă destinat copiilor din Grădinița nr 1 a fost reparat de câteva ori în decursul anilor, însă o dată cu trecerea timpului ,dar și ptr că acest spațiu nu este închis în afara programului, a ajuns la un grad ridicat de deteriorare.
Am sesizat această problemă la nivelul conducerii școlii, dar nu există fondurile necesare reamenajării lui.Echipamentele de joacă necesare au costuri destul de ridicate.

Detalii de contact
Localizare

Str. Regina Maria ,nr.116, Com. Nămoloasa,Jud. Galați, cod 807210

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Galați sau din regiunea Moldova.

  Subscription Form (#6)