• Elevi impactați: 127 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nr. 1 Ardeoani
Problema sesizată

Lumea copiilor este un univers compus dintr-o mulțime de jocuri și activități distractive și de aceea încercăm să-i înconjurăm cu lucruri frumoase care să le trezească imaginația. Majoritatea elevilor din școală nu au posibilitatea de a beneficia de un loc de joacă având în vedere situația materială și distanța fața de cel mai apropiat oraș. Un spațiu de joacă amenajat în curtea interioară a școlii va reprezenta locul potrivit pentru a petrece timp de calitate, contribuind la dezvoltarea lor psihică și fizică cât mai armonioasă. Ne propunem să desfășurăm activități recreative, cât și instructiv-educative în cadrul orelor de Muzică și mișcare, Joc și mișcare, Dezvoltare personală. De asemenea, ar fi foarte util și pentru copiii navetiști care așteaptă microbuzul școlar timp de aproximativ 40-50 de minute zilnic.
Pentru amenajare, considerăm că ar fi utile astfel de dispozitive, pe care copiii le-ar indrăgi:
https://copfer.md/ro/6173736/
https://copfer.md/ro/5868671/
https://copfer.md/ro/5855127/
https://copfer.md/ro/5855095/

Demersuri realizate

De câțiva ani s-a încercat rezolvarea problemei prin solicitări către agenți economici din zonă, părinți, fără a înregistra rezultate concrete. În urma solicitărilor către Consiliul Local, s-au aprobat o parte din fondurile necesare achiziționării, însă din cauza crizei sanitare, acestea au fost redirecționate către achiziționarea dispozitivelor IT necesare desfășurării în condiții optime a procesului instructiv-educativ în mediul online.

Detalii de contact
Localizare

Strada Principală nr 330

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Irina Tisescu
  mai 6, 2022 at 7:16 pm

  Soluționarea acestei alerte ar aduce multă bucurie copiilor. Mult succes!

  Alerta postata

  Veridicitate

  Urgenta

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Bacau sau din regiunea Moldova.

Subscription Form (#6)