• Elevi impactați: 50 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Liliești, oraș Băicoi
Problema sesizată

Ma numesc Brezan Daniela și sunt învățătoare la Școală Gimnaziala Liliesti, oraș Baicoi, jud. Prahova. Profesez de 15 ani și îmi place foarte mult ceea ce fac, de aceea am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Îmi doresc să-mi îmbunătățesc modul de lucru cu elevii și pentru aceasta cred ca o tabla interactiva m-ar ajuta mult. Elevii pe care îi am la clasa sunt foarte inteligenți și, tot timpul trebuie sa le captez atenția cu lucruri noi și interesante. Tabla interactiva ne-ar ajuta sa ne diversificam desfășurarea orelor, i-ar " chema" la lucru pe absolut toți elevii, ei fiind atrași, deja, de tehnologie. De asemenea, de tabla ar beneficia și elevii de la ciclul gimnazial care învață în aceeași sala de clasa, dar și generațiile următoare. Lecțiile pe care le-as desfășura cu ajutorul tablei interactive ar fi mult mai interesante, i-ar face pe elevi sa înțeleagă mai ușor noțiunile predate, ar face lectiile online mai ușor de transmis elevilor și m-ar ajuta și pe mine, ca profesor, sa ma mențin la nivelul tehnologic al generației actuale.
M-as bucura enorm dacă, prin intermediul dumneavoastră as reuși sa rezolv această problemă.
Va mulțumesc din suflet!

Demersuri realizate

Atât eu, cât și conducerea unității am încercat sa rezolvam aceasta problema. În școală ar fi nevoie de 10 table interactive, dar din cauza costului pe care îl are o astfel de tabla, unității școlare nu îi este permis sa le achiziționeze . Au fost făcute demersuri și către Consiliul Local, însă fără succes. În urmă cu 6 ani, conducerea a reușit achiziționarea unei singure table interactive, care este montata într-un laborator, și pe care o folosesc cadrele didactice, la nevoie. Din cauza situației pandemice nu mai putem intra de cate ori dorim.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Liliești, oraș Băicoi
 • Localitatea Baicoi
 • Persoana de contact: Brezan Daniela
 • Telefon: 0730256388
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Dana Brezan
Localizare

Strada Progresul 5, Sebeș, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica