• Elevi impactați: 1 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Sacel
Problema sesizată

Va scriu despre una dintre elevele mele. Este o fetiță muncitoare, cel puțin la fel de silitoare că surorile ei mai mari - sunt 5 fete, toate cu media 10 /FB pe parcursul tuturor anilor de studiu. Două dintre fete sunt la liceu, 1 este in clasa a II-a iar cea mica este in clasa pregătitoare.

Părinții se ocupa cu agricultura si creșterea animalelor. Sunt părinți interesați de educația fetelor, răspund solicitarilor, insă le este greu să le ofere, tuturor, dispozitivele, atât de utile in vremurile pe care le trăim. Fetele cele mici au avut un telefon dar s-a stricat și au nevoie de o tableta pentru a avea acces la informații, pentru a rezolva sarcinile de lucru care sunt din ce in ce mai variate și în aria de interes a copiilor, jocuri matematice digitale/ proiecte, pentru documentare. Fetele sunt interesate să știe mai multe mereu. Fetita care se afla in clasa mea este singura dintre colegii ei care nu are nici tableta, nici telefon si se simte mereu groaznic pentru ca nu poate invata si ea prin jocuri si aplicatii la clasa.

Cu sprijin din partea dumneavoastră (donația de 1 tabletă) și îndrumare din partea învățătoarei fetele se vor dezvolta armonios, vor găsi răspunsuri la întrebări și vor avea propriul dispozitiv pentru rezolvarea sarcinilor de lucru.

Detalii de contact
Localizare
0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de , MHT EXPERIENCE SRL , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 1.000 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Avem nevoie de o tableta la Scoala Gimnazială Sacel, jud Sibiu
  Despre intervenție:

  Compania MHT Experience a avut posibilitatea de a-i oferi fetiței un laptop în loc de tabletă. Laptop-ul este depozitat la școala de către profesorul de învățământ primar și este oferit elevei în timpul orelor sau pentru teme.

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica