• Elevi impactați: 25 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul Tehnologic ”Matei Corvin” Hunedoara, structura Școala Gimnazială Nr. 6 Hunedoara
Problema sesizată

Generația mea de elevi, de la Școala Gimnazială nr. 6 (structură a Liceului Tehnologic Matei Corvin), din Hunedoara, unde sunt profesor de învățământ primar, a ajuns în clasa a II-a. Aveam la clasă un videoproiector vechi, pe care la-m primit acum câțiva ani și care nu a funcționat niciodată minunat. În ultimul timp însă, uneori nu se mai aprinde, alteori se stinge în timpul prezentării.

Elevii sunt foarte încântați de joculețe, povestiri, filmulețe, experimente, aplicații pe care le- am folosit și în școala online și pe care acum le utilizăm cenzurat, în funcție de disponibilitatea videoproiectorului. Un cadru didactic ce dorește să îmbine metodele tradiționale de predare cu cele bazate pe tehnologie și o trupă de prichindei dornici să-și dezvolte competențele într-un mod util și plăcut, vă cer ajutorul! Vă mulțumim!

Demersuri realizate

Școala Gimnazială nr. 6 din Hunedoara are nevoie de un videoproiector

Am depus un referat la direcțiune, dar, din nefericire, nu suntem singura clasă care are o astfel de nevoie, astfel că referatele se amână de pe un an școlar pe altul. Școala noastră are numeroase săli de clasă și în fiecare sală lipsește câte ceva; prin urmare, e greu să fie satisfăcute toate cererile.

Am fondat și o asociație, dar suntem la început de drum și au fost alte priorități din puținele donații strânse.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Liceul Tehnologic ”Matei Corvin” Hunedoara, structura Școala Gimnazială Nr. 6 Hunedoara
 • Localitatea Hunedoara
 • Persoana de contact: Pascal Luiza Lavinia
 • Telefon: 0721218113
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: LuizaPascal
Localizare

Piaţa Florilor 1, Hunedoara, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 15/12/2021, Blockchain Industries , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 3.100 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Școala Gimnazială nr. 6 din Hunedoara are nevoie de un videoproiector
  Despre intervenție:

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Hunedoara sau din regiunea Transilvania.

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica