• Elevi impactați: 65 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școală Gimnazială ,,Acad. H. Mihăescu", Udești
 • Nevoi menționate: Conexiune Internet, Electronice
Problema sesizată

S-A REZOLVAT!!! MULȚUMIM ASOCIAȚIEI!!!
La grădinița din loc. Udești am avea nevoie de un videoproiector măcar pentru toate cele 3 grupe pentru că activitățile să se desfășoare în condiții optime. De asemenea, acest videoproiector ne-ar fi de mare ajutor la cercul pedagogic pe care trebuie să îl susținem în semestrul I.
În grădiniță s-au adus recent niște monitoare cu unități mici preturi a fi utilizate în demersul didactic însă nu funcționează corespunzător. Un videoproiector în fiecare grupă sau măcar unul pe grădiniță ne-ar ajuta să realizăm activități deosebite cu copiii. Totodată în cadrul cercului pedagogic pe care trebuie să îl susținem trebuie prezentat un PPT cu o tematică specifică. Acest lucru ne-ar fi destul de dificil de îndeplinit în condițiile în care deocamdată prezentarea o putem proiecta doar pe laptopurile proprii cu ecrane de dimensiuni mici. Un videoproiector ne-ar face sarcinile mai ușoare și ne-am putea desfășura lecția pentru cerc dar și activitățile cu copiii în condiții mult mai bune. Tragem speranță că vom primi unul până la lecția pentru cerc. Mulțumim!

Demersuri realizate

Am încercat să achizitionăm un videoproiector măcar prin intermediul școlii/ primăriei dar ni s-a spus că nu sunt fonduri suficiente așadar încercăm să găsim sponsori care să ne doneze un videoproiector pentru grădinița noastră. De la școală am primit câteva monitoare cu unități dar fiind cu spațiul de stocare mic acestea funcționează foarte greu și nu este posibilă desfășurarea în bune condiții a activității cu ajutorul lor.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școală Gimnazială ,,Acad. H. Mihăescu", Udești
 • Localitatea Udesti
 • Persoana de contact: Murășan Diana-Gabriela
 • Telefon: 0754530588
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: DianaMurasan
Localizare

Udești 727535, România

Modul Test
0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Modul Test
0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Suceava sau din regiunea Bucovina.

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica