• Elevi impactați: 1300 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala "Miron Costin" Bacau
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

În timpul cursurilor online nu se aude și nu se vede mai nimic. Cred ca dacă sălile de clasă ar fi dotate cu echipamente corespunzătoare, predarea online ar fi îndrăgita de copii, respectiv cu un număr de 41 de laptopuri și table interactive (pentru dotarea fiecărei săli) care pot facilita procesul de învățare. De asemenea, ar fi nevoie de echipamente de rețea, respectiv 12 Acces Point uri, plus accesoriile necesare montării lor(cablu, patcablu, surse de alimentare POE, mufe, etc.). Multi dintre ei își doresc sa învețe și când nu pot din cauza semnalului internetului, aparaturii audio-video de care dispunem, aceștia sunt foarte triști. Scriu pe tabla și apoi pozez pentru a le posta pe un grup de whatsapp pentru ca se vede blurat. Am ajuns sa scriu pe hârtie și sa pun hârtia în fata camerei fără niciun efect. In momentul predării calitatea sunetului scade, iar elevii îmi aduc la cunoștință ca se aude întrerupt. Astfel ca trebuie sa repet o definiție sau teorema de mai multe ori.

Referitor la partea de geometrie, fiind profesor de matematica, nu va pot descrie în cuvinte frustrarea mea ca nu reușesc sa i fac pe toți sa înțeleagă desenele geometrice deoarece la geometrie trebuie sa interacționeze elevul cu profesorul.

Speram sa găsim înțelegerea dumneavoastră de a le îndeplini dorința copiilor de a putea invata într-un sistem online eficient.

Demersuri realizate

Am făcut nenumărate sesizari verbale și în scris conducerii unității ,dar acestea au fost făcute în zadar .De aceea consider ca pentru noi este o oportunitate acest proiect lansat de dumneavoastră. Au existat fonduri pentru o astfel de achiziție însă conducerea de la acel moment a ales să folosească acei bani în alte scopuri decât în scopul facilitării procesului educațional.

Detalii de contact
Localizare

Strada Miron Costin 64, Bacău, România

30 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

30 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Dascalu Mihaela
  mai 15, 2022 at 9:32 am

  Vreau sa fie o Scoala moderna

 • Curcudel Violeta
  mai 11, 2022 at 10:31 pm

  Doresc o educație mai buna pentru copii.

 • Iftime Ramona
  mai 11, 2022 at 4:30 pm

  Sustin

 • Oprisan Sanda
  mai 11, 2022 at 2:53 pm

  Cred ca este necesar amenajarea curtii interiore.

 • Cioineag Marius Valentin
  mai 11, 2022 at 1:46 pm

  Consider ca ar fi utila amenajarea curții scolii.

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

Cazuri similare în care te poți implica