• Elevi impactați: 22 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială „Octavian Voicu”, Bacău
 • Nevoi menționate: Imprimantă, Laptop
Alte nevoi ale profesorului
Mobilier, materiale didactice
Problema sesizată

Grupa mică „Albinuțele” își desfășoara activitatea într-o sală de clasă care din păcate nu prezintă niciun fel de dotare modernă.
Lipsa unor mijloace de învățământ moderne ne face să ne desfășurăm activitatea cu greu în aceste timpuri în care tehnologizarea stimulează cel mai bine învățarea prin crearea de activități stimulative.
Nevoile clasei noastre sunt multe, pornind de la mobilierul învechit la materialele didactice uzate, însă ne dorim, pentru început, să facem ca demersul didactic să fie îmbunatățit cu ajutorul unui laptop și a unei imprimante color.
Grădinița noastră are în dotare un videoproiector, de aceea un laptop ne va ajuta să facem activitățile mai interactive. Imprimanta ne va ajuta să realizăm fișe, planșe, jetoane, acestea fiind foarte costisitoare, iar în acest moment costurile le suportăm din bugetul personal.
Linkuri utile:

https://www.emag.ro/laptop-ultraportabil-lenovo-ideapad-3-14iil05-cu-procesor-intel-core-i5-1035g1-14-full-hd-8gb-512gb-ssd-intel-uhd-graphics-no-os-platinum-grey-81wd00wfpb/pd/DFJ1NPMBM/?X-Search-Id=dd2f479d7acce5d468ae&X-Product-Id=8562781&X-Search-Page=1&X-Search-Position=10&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view
https://altex.ro/laptop-lenovo-ideapad-3-15iml05-intel-pentium-gold-6405u-2-4ghz-15-6-hd-4gb-ssd-256gb-intel-uhd-graphics-free-dos-gri/cpd/LAP81WB00L2RM/?cq_src=google_ads&cq_cmp=14891844601&cq_con=129890130364&cq_term=&cq_med=&cq_plac=&cq_net=u&cq_plt=gp&gclid=CjwKCAjwoP6LBhBlEiwAvCcthLLXoRjqDw54eTZ9FYPdNPoYFWCztRjNksbqQ5kjdBJfMdDrgNnpixoCx7IQAvD_BwE
https://altex.ro/multifunctional-inkjet-color-epson-ecotank-l3111-ciss-a4-usb/cpd/MLTL3111/?cq_src=google_ads&cq_cmp=14755043983&cq_con=128500114558&cq_term=&cq_med=&cq_plac=&cq_net=u&cq_plt=gp&gclid=EAIaIQobChMI25W5kMzs8wIVC6myCh1DGAz9EAQYASABEgKdyvD_BwE
https://www.emag.ro/multifunctional-inkjet-color-canon-pixma-tr4550-wireless-adf-duplex-a4-2984c009aa/pd/DDLJ6CBBM/?X-Search-Id=af5c38a1f1bb36dd689a&X-Product-Id=72720346&X-Search-Page=1&X-Search-Position=2&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

Demersuri realizate

Soluția găsită în anii anteriori a fost aceea de a utiliza laptopul personal, însă și acesta a suferit defecțiuni în timpul activităților didactice. Soluția în ceea ce privește printarea materialelor a fost aceea de a achita din bugetul personal costul lor la xeroxul din cartier.
Am semnalizat conducerii școlii necesitatea unui laptop și a unei imprimante color însă nu există fonduri adiționale pentru moment.
Ne dorim să obținem un sprijin extern de la oamenii care cred că educația își pune bazele de la vârste fragede și are un impactul imens asupra societății de azi și de mâine.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială „Octavian Voicu”, Bacău
 • Localitatea Bacau
 • Persoana de contact: Cochior Iulia Georgiana
 • Telefon: 0232552061
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Iulia Cochior
Localizare

Strada Bicaz 17, Bacău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă