• Elevi impactați: 24 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul Tehnologic Carol I
 • Nevoi menționate: Imprimantă
Problema sesizată

Clasa mea din Liceul Carol I din Teșila are nevoie de imprimantă la începutul acestui an pentru a ne putea pregăti activitățile.

Pentru un demers didactic eficient avem nevoie de o imprimanta pe care sa o folosim la listarea testelor de evaluare si a fiselor de lucru. Imprimanta va fi folosita de catre cadrele didactice care predau la clasele pregatitoare- IV, ale Liceului Tehnologic Carol I, Valea Doftanei. Am hotarat sa ma inscriu aici cu aceasta necesitate, deoarece stiu ca exista oameni dornici sa ajute sistemul de invatamant. Se stie ca elevii lucreaza cu placere pe fisele de lucru, iar progresul va fi unul semnificativ.

Demersuri realizate

În școală s-au adus în ultimul timp echipamente noi, însă fiecare clasă se află la un nivel diferit de avansare tehnologică. Deși îmi doresc să avem echipamente și mai avansate la clasă, vom începe cu o imprimantă.

Detalii de contact
Localizare

Calea Doftanei 377, Teșila, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 07/10/2021, Comunitatea HartaEdu , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 300 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Clasa mea din Liceul Carol I din Teșila are nevoie de imprimantă
  Despre intervenție:

  Doamna L. Mateescu a contactat-o pe doamna profesor Spiridon după ce căuta de ceva timp o persoană către care să doneze o imprimantă pe care nu o mai folosea. Imprimanta OfficeJet Pro 6970 a fost trimisă către Liceul Carol I din Valea Doftanei și este instalată în sala de clasă a doamnei Spiridon, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos:

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .