• Elevi impactați: 15 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:LICEUL TEHNOLOGIC CAROL I
 • Nevoi menționate: Imprimantă
Problema sesizată

Clasă de învățământ primar din Valea Doftanei are nevoie de o imprimantă

Suntem clasa ,,Albinuțelor vesele”, clasa a III-a B, de la Liceul Tehnologic ,,Carol I” - Valea Doftanei, județul Prahova. Ne mândrim să învățăm la această școală, condusă de o doamnă director minunată, care ne sprijină în tot ceea ce dorim să realizăm și găsește rezolvare pentru orice tip de problemă. La învățământul primar sunt opt clase de elevi  și avem o singură imprimantă alb-negru, care, datorită solicitării, nu mai funcționează așa cum ar trebui. De aceea, dorim să procurăm o imprimantă, de care să ne bucurăm împreună. Am obținut rezultate deosebite la concursuri școlare, folosim cu pasiune tehnologia, participăm la diferite proiecte și iubim orele de arte vizuale și abilități practice.

O imprimantă este necesară  pentru pregătirea materialelor necesare la clasă, cât și pentru imprimarea planificărilor necesare la portofoliul profesorului, dar și pentru transmiterea unor informații către părinți.

Dacă reușim să ne îndepliniți o asemenea dorință, vă mulțumim!

Demersuri realizate

Doamna director ne-a oferit o imprimantă alb-negru, dar așa cum am povestit, nu mai funcționează ca la început, fiind solicitată prea mult.

Părinții păstrează o legătură strânsă cu școala, dar nu ne pot sprijini financiar.

Ne bucurăm că am avut posibilitatea să facem apel la dumneavoastră și de aceea, vă mulțumim!

 

Detalii de contact
Localizare

Calea Doftanei 337, Teșila, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .