• Elevi impactați: 22 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala "Octavian Voicu", nivel prescolar
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri
Problema sesizată

Pandemia a prins descoperit învățământul preșcolar și a adus noi provocări, la care copiii, părinții, cadrele didactice au trebuit să facă față cum au putut pentru a-și desfășura activitatea.  Sălile de grupă de la oraș au stagnat în timp din lipsa de fonduri.

Lipsa de tehnologie de la sălile de grupa este vizibilă și de remarcat, doamnele educatoarele aducându-și de acasă un laptop atunci când au nevoie pentru o activitate au mers la un xerox din colț pentru a pregăti fișe de lucru pentru copii, fondurile venind din buzunarul propriu.

Obișnuiți cu învățământul online și cu jocurile interactive din anul școlar anterior se impune achiziționarea unui laptop de ultimă generație pentru vizionări de povești, teatru de păpuși, imagini cu animale, documentare, muzică și cântece, puzzle online și jocuri interactive.

Pe lângă laptop, ne este necesară achiziționarea unei imprimante color cu putere mare de imprimare pentru fisele de lucru necesare desfășurării activității la clasa.

Complementar laptopului și imprimantei, de mare ajutor ne-ar fi un sistem de boxe ar face activitățile muzicale sau de mișcare/dans mai plăcute, atractive și distractive.

Link-uri ce pot fi de folos pentru a soluționa această alertă:

https://www.emag.ro/laptop-hp-15-dw1007nq-cu-procesor-intelr-coretm-i7-10510u-15-6-full-hd-8gb-256gb-ssd-1tb-hdd-nvidiar-geforcer-mx250-4gb-freedos-chalkboard-grey-9qf45ea/pd/DP939PMBM/?X-Search-Id=fc2eb458c5f6f5e44e06&X-Product-Id=8574647&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view
https://www.cissmarket.ro/epson-workforce-wf-2630-wf-ciss.html
https://www.emag.ro/sistem-audio-pentru-tablele-interactive-iqboard-83-94-101-amp-32-40w/pd/DD1TYYMBM/?X-Search-Id=b1ebc1f17824273751f7&X-Product-Id=58474185&X-Search-Page=1&X-Search-Position=9&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

 

 

 

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala "Octavian Voicu", nivel prescolar
 • Localitatea Bacau
 • Persoana de contact: Iventa Aurora Adina
 • Telefon: 0232552061
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Iventa Adina
Localizare

Strada Bicaz 17, Bacău, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 15/12/2021, Comunitatea HartaEdu , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 1.800 lei, exprimată prin Achizitii directeBunuri & Servicii.
  Copiii din Grădinița “Dumbrava Minunată” Bacău au nevoie de o imprimantă și laptop
  Despre intervenție:

  Laptopul a fost donat de către 2 frați în decembrie 2021. Imprimanta a fost ulterior achiziționată din donațiile atrase prin HartaEdu.

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .