• Elevi impactați: 22 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala "Octavian Voicu", nivel prescolar
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri
Problema sesizată

UPDATE: a fost donat un laptop de către două persoane fizice; mai este nevoie doar de o imprimantă multifuncțională, color

Pandemia a prins descoperit învățământul preșcolar și a adus noi provocări, la care copiii, părinții, cadrele didactice au trebuit să facă față cum au putut pentru a-și desfășura activitatea.  Sălile de grupă de la oraș au stagnat în timp din lipsa de fonduri.

Lipsa de tehnologie de la sălile de grupa este vizibilă și de remarcat, doamnele educatoarele aducându-și de acasă un laptop atunci când au nevoie pentru o activitate au mers la un xerox din colț pentru a pregăti fișe de lucru pentru copii, fondurile venind din buzunarul propriu.

Obișnuiți cu învățământul online și cu jocurile interactive din anul școlar anterior se impune achiziționarea unui laptop de ultimă generație pentru vizionări de povești, teatru de păpuși, imagini cu animale, documentare, muzică și cântece, puzzle online și jocuri interactive.

Pe lângă laptop, ne este necesară achiziționarea unei imprimante color cu putere mare de imprimare pentru fisele de lucru necesare desfășurării activității la clasa.

Complementar laptopului și imprimantei, de mare ajutor ne-ar fi un sistem de boxe ar face activitățile muzicale sau de mișcare/dans mai plăcute, atractive și distractive.

Link-uri ce pot fi de folos pentru a soluționa această alertă:

https://www.emag.ro/laptop-hp-15-dw1007nq-cu-procesor-intelr-coretm-i7-10510u-15-6-full-hd-8gb-256gb-ssd-1tb-hdd-nvidiar-geforcer-mx250-4gb-freedos-chalkboard-grey-9qf45ea/pd/DP939PMBM/?X-Search-Id=fc2eb458c5f6f5e44e06&X-Product-Id=8574647&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view
https://www.cissmarket.ro/epson-workforce-wf-2630-wf-ciss.html
https://www.emag.ro/sistem-audio-pentru-tablele-interactive-iqboard-83-94-101-amp-32-40w/pd/DD1TYYMBM/?X-Search-Id=b1ebc1f17824273751f7&X-Product-Id=58474185&X-Search-Page=1&X-Search-Position=9&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

 

 

 

Demersuri realizate

Indiferent de încercările noastre ca educatoare, problemele rămân deoarece nu există fonduri pentru achiziționarea celor necesare tehnologizării sălilor de grupă.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala "Octavian Voicu", nivel prescolar
 • Localitatea Bacau
 • Persoana de contact: Iventa Aurora Adina
 • Telefon: 0232552061
 • Alertă adaugată de: Iventa Adina
 • Adresa e-mail: [email protected]
Localizare

Strada Bicaz 17, Bacău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă