• Elevi impactați: 18 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Grădinița cu program normal Ibrianu, DB
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Videoproiector
Problema sesizată

Va solicit ajutorul în achiziționarea unui calculator și a unui videoproiector. Consider că utilizarea dispozitivelor în procesul de predare-învățare-evaluare nu poate fi exclusă în era digitalizarii educației.
Grădinița este ultima instituție rămasă deschisă în satul Ibrianu, județul Dâmbovița, după ce scoala s-a închis din cauza numărului mic de elevi. Îmi doresc o gradinita la nivelul celor din oraș, cu toate dotările necesare, astfel incat sa se asigure copiilor dreptul la educație, sa se asigurare egalitatea de șanse, sa nu mai existe această prăpastie între rural si urban.
Menționez ca scoala de care aparținem are în subordine 3 scoli și 10 gradinite și nu ii blamez pentru lipsuri.
Nu este nevoie ca echipamentele sa fie noi, ci doar funcționale, laptopul meu are 8 ani și este al patrulea an de naveta.
Nu voi atașa link-uri cu produsele dorite, deoarece orice ajutor m-ar face nespus de fericite, orice calculator sau laptop vechi, care v-a rămas în momentul trecerii la un dispozitiv mai nou ar fi foarte bun pentru noi.

Demersuri realizate

În prezent transport zilnic laptopul personal la grădiniță, acesta este al patrulea an deja. Scoala din sat a fost închisă, iar școala de care aparține grădinița abia reușește sa asigure un necesarul de calculatoare pentru laboratorul de informatica.
Preotul paroh din sat ne ajuta ori de câte ori poate, în cadrul parteneriatului acesta a realizat mai multe proiecte și ne-a oferit jucarii, un corp de mobilier, chiar și o imprimanta monocrom. Părinții sunt și ei implicați și incearca sa ajute, dar având în vedere ca este un sat izolat, către care nu exista niciun mijloc de transport în comun, majoritatea părinților sunt șomeri, așadar posibilitățile lor sunt reduse.

Detalii de contact
Localizare

Ibrianu 137158, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .