• Elevi impactați: 30 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Dimitrie Brândză
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Videoproiector
Problema sesizată

Sunt învățătoare la o școală din mediul rural, predau la o structură unde nu avem video proiector, laptop sau tablă interactivă . Eu am clasele a treia și a patra, iar colega clasa a doua. Avem un proiector la școala din centru însă este greu să îl împărțim, mai ales în zilele importante ( 1 Decembrie ), deoarece suntem în alt sat. Am fi extrem de recunoscătoare dacă am primi. Încerc să le creez un conținut atractiv pentru ei, însă dacă nu avem aceste dotări, mă descurc cu un laptop mic de acasă. Egalitatea de șanse în educație este departe de adevăr, în mediul rural. Elevii sunt dezavantajați, neavând acces la toate aceste dotări. Nevoi sunt multe însă acestea sunt urgente. Doamna director ne-a cumpărat când i-am cerut unele lucruri însă din păcate fiind o comuna mică, cu un număr mic de elevi, bugetul nu este așa de mare. Acești copii merită să învețe mai ușor, mai atractiv și mai modern. Din păcate, ei rămân doar cu ce învață în acele puține ore de școală, acasă nefiind ajutați sau sprijiniți de părinți. Vă mulțumesc!

Demersuri realizate

Nu am încercat să discut cu părinții, neavând o situație financiară bună nu își permit. Am reușit anul trecut să primesc o donație, din partea unei asociații, o tablă magnetică. Însă cam atât, am avea nevoie de un video proiector și un laptop, pe care să le împart cu celelalte două colege.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Dimitrie Brândză
 • Localitatea Viisoara
 • Persoana de contact: Bahrin Denise Layla
 • Telefon: 0757316917
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Bahrin Layla
Localizare

Viișoara

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.