• Elevi impactați: 162 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Şcoala Gimnazială "Preda Buzescu"
Problema sesizată

În momentul de față Școala Gimnazială "Preda Buzescu Vlădaia", dispune de două centrale termice ce deservesc unitatea de învăţământ, menţionăm că acestea sunt vechi şi nu mai fac faţă solicitării de încălzire a spaţiului.
În această şcoală învaţă 162 de elevii din care în ciclul preşcolar o grupă mixtă cu 15 preşcolari, în ciclul primar 5 clase cu 74 de elevii, în ciclul gimnazial 4 clase cu 73 de elevii.
Spaţiul de încălzire de aproximativ 2000 metri pătraţi, pe lângă cele 10 clase în care își desfăţoară activitatea elevii, mai avem o sală de sport, două laboratoare, o cancelarie, cabinet director plus secretariat. Clădirea este pe două nivele, etaj şi parter.
De asemenea, menţionăm că această clădire are grupuri sanitare în interior.
Din cauza nefuncţionării corespunzătoare a celor două centrale, temperatura interioară în spaţiile de învăţământ nu depăşesc 16 grade, din acest motiv elevii stau mai mereu îmbrăcaţi, prin urmare actul educativ are foarte mult de suferit.

Detalii de contact
Localizare

Vlădaia, Mehedinţi

Modul Test
0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Modul Test
0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Mehedinti sau din regiunea Oltenia.

  Subscription Form (#6)