• Elevi impactați: 63 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Opsichie Cazacu Seaca de Pădure, Dolj
Problema sesizată

Școala Gimnazială Opsichie Cazacu Seaca de Pădure se află în localitatea Seaca de Pădure, județul Dolj și are nevoie urgentă de construirea unor toalete în interiorul școlii sau de achiziționarea unui modul sanitar.
În prezent toaletele se află într-un corp separat situat în exteriorul clădirii principale. Acest corp de clădire destinat toaletelor este într-o stare deplorabilă, existând oricând un pericol pentru elevi și profesori.
Pe timpul iernii conductele care transportă apa către acest corp de clădire îngheață și se sparg. În fiecare an, primăvara, trebuie să se remedieze toate aceste probleme apărute pe timpul iernii.
Acoperișul suferă mari avarii și în zilele ploioase clădirea se umple de apă, elevii și profesorii fiind nevoiți să meargă prin apă.
Școala Gimnazială Opsichie Cazacu Seaca de Pădure este situată într-o comună mică dintr-o zonă defavorizată. Domnul primar încearcă să ne ajute cât mai mult cu putință, este foarte implicat în activitățile pe care le organizează școala, însă, în ceea ce privește această problemă, a toaletelor, nu ne poate ajuta deoarece veniturile instituției pe care o conduce sunt reduse.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Opsichie Cazacu Seaca de Pădure, Dolj
 • Localitatea Seaca De Padure
 • Persoana de contact: Ignat Mariana Ramona
 • Telefon: 0771770048
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: [email protected]
Localizare

Strada Principală 178, Seaca de Padure, România

Modul Test
0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Modul Test
0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Dolj sau din regiunea Oltenia.

  Subscription Form (#6)