• Elevi impactați: 25 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nr. 1 Ardeoani
 • Nevoi menționate: Imprimantă
Problema sesizată

Scoala Gimnaziala Nr. 1 Ardeoani este o școală din mediul rural, cu elevi buni, ambițioși, proveniți din toate categoriile sociale. Aici putem întâlni elevi cu o situație materială bună, dar și elevi din familii numeroase sau cu probleme financiare, motiv pentru care am ales să nu achiziționez caiete auxiliare, deoarece ar fi un efort financiar în plus, ba mai mult, nu am reușit să găsesc o ofertă care să corespundă nevoilor grupei.
Am decis să lucrez cu preșcolarii pe fișe imprimate, multiplicate, deoarece consider că este o metodă mai practică, care îmi permite să pun în aplicare interdisciplinaritatea, o șansă mai mare pentru dezvoltare. În momentul de față, îmi este destul de greu să țin pasul, deoarece imprimanta dată în folosință cadrelor didactice din școală se află în cancelarie, este departe de sala de grupă și nu este color, copiii nefiind capabili să identifice culorile, iar fișele sunt total respingătoare.
Pentru a face actul didactic mai distractiv, mai atrăgător și mai ficient pentru copii de vârstă mică, am nevoie de o imprimantă color https://www.emag.ro/multifunctional-inkjet-color-epson-l3250-ecotank-a4-wireless-c11cj67405/pd/D2STZPMBM/?X-Search-Id=a8d7a7c1cb4fe56b8622&X-Product-Id=8608717&X-Search-Page=1&X-Search-Position=1&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

Demersuri realizate

Deocamdată, bugetul acordat școlii nu a putut acoperi această imprimantă, deoarece au mai fost și alte probleme de rezolvat, considerate prioritare. Preșcolarii sunt isteți, curioși, dornici să învețe, însă atât timp cât resursele sunt insuficiente, activitățile tind să devină monotone, iar dezvoltarea limitată.

Detalii de contact
 • Instituție de învățământ: Școala Gimnazială Nr. 1 Ardeoani
 • Localitatea Ardeoani
 • Persoana de contact: Ana-Maria Moisă
 • Telefon: 0752886208
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Moisa Ana-Maria
Localizare

Strada Principală, Nr.241, Ardeoani, Bacău

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 17/02/2022, Tushar Advani, a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 800 lei, exprimată prin Achizitii directe.
  Despre intervenție:

  Tushar Advani, asistent de expansiune la Narada, a realizat o acțiune privată de crowdfunding pentru a achiziționa imprimanta pentru Școala din Ardeoani. Pentru a realiza acest lucru, au donat: Florentina Penescu, Andreea Stanciu, George Irinel, Raluca Mitrache, Camelia Boban, Sara Boban, Cristi Dragan, Ionut Cristea, Ioana Manea, Carla Paun, Andrei Tabacu, Andrei Micuda.

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Bacau sau din regiunea Moldova.

  Subscription Form (#6)