• Elevi impactați: 15 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:SCOALA GIMNAZIALA SERBANESTI, JUDETUL VRANCEA
Problema sesizată

Sunt profesor de matematica si diriginta elevilor clasei a VII-a a Scolii Gimnaziale Serbanesti. Este nevoie in clasă de un laptop si un videoproiector. Momentan este folosit un laptop al scolii, iar videoproiectorul de asemenea este utilizat de toti elevii scolii. Cu ajutorul laptopului si a unui videoproiector se poate crea un intre sistem interactiv. Prin intermediul lor toate informatiile pot fi expuse facil. De asemenea, cu ajutorul unul laptop si al unui videoproiector elevii isi pot expune diferite proiecte la biologie, istorie, geografie etc. Situatia financiara a elevilor nu este una foarte buna. Utilizarea laptopului– fie el văzut ca o jucărie, instrument ajutător sau sursă de informare – este importantă într-o eră dominată de descoperiri şi progrese tehnologice, dar mai ales de nevoia de cunoaştere şi informare continuă în toate domeniile.Proiectorul video scolar este o modalitate excelenta de a capta atentia copiilor si elevilor. Poate deveni un element cheie al orelor de clasa. Fotocopiile isi vor recapata culorile. Vor fi apreciate cat mai bine detaliile imaginilor si documentelor pe o suprafata de cativa metri patrati, elevii vor extrage proiecte video pe care sa lucreze.

Demersuri realizate

Pentru dotarea clasei cu un laptop si un videoproiector am incercat sa atragem fonduri de la diferiti sponsori , insa totul fara succes. Un alt proiect la care am participat a fost „Ateliere fara frontiere” cu ajutorul caruia am reusit sa dotam laboratorul de TIC cu 15 calculatoare.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: SCOALA GIMNAZIALA SERBANESTI, JUDETUL VRANCEA
 • Localitatea Serbanesti
 • Persoana de contact: DIMA LAURA ELENA
 • Telefon: 0237270701
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Dima Laura
Localizare

Șerbănești 627097, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 15/12/2021, Blockchain Industries , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 4.866 lei, exprimată prin Achizitii directe.
  Clasă din Școala Gimnazială Șerbănești are nevoie de laptop și videoproiector
  Despre intervenție:

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Vrancea sau din regiunea Moldova.

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica