• Elevi impactați: 112 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Liceu
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul Tehnologic Alexandru Vlahuță
Problema sesizată

Nu dețin un laptop personal și am susținut orele online pe telefon în perioada pandemiei, iar testele strict necesare pentru Matematică - obiectul pe care îl predau, le-am multiplicat mereu la un centru de fotocopiere din localitate.

De multe ori părinții elevilor au procurat fise, teste de lucru, auxiliare cu diverse exerciții și probleme pentru copiii lor,lucru foarte util, însă penibil pentru cei fără posibilități materiale. Unii elevi folosesc diferite auxiliare ale fraților mai mari, dar acestea nu se suprapun în totalitate cu cele actuale și cu noua programă. Menționez ca la ora actuala nu exista manuale de matematica care sa ofere o paleta larga de aplicații corespunzătoare programelor școlare.

M-au ajutat părinții multiplicand diverse planșe, fise de lucru pentru copiii lor suportând cheltuielile aferente. Elevi au procurat separat, cei cu posibilități materiale, auxiliare adecvate de la editurile avizate de minister, dar în număr limitat.

Un laptop este strict necesar unui cadru didactic, mai ales pentru obiectul matematica pentru a fi cât mai aproape de cerințele actuale ale programelor de lucru. Un laptop adecvat la ore m-ar ajuta sa prezint elevilor teste de lucru pe nivele diferențiate specifice grupelor de lucru corespunzător claselor de elevi. De asemenea, am nevoie permanent de fise de lucru la ore, cât și pentru tezele semestriale, asa încât o imprimanta mi-ar fi de un real folos la ore.

Demersuri realizate

Profesor de matematică din Podu Turcului, Bacău are nevoie de laptop și imprimantă!

Am folosit pana în prezent, cu împrumut, laptopul unei prietene. De multe ori nu era adecvat, sistemul său fiind incompatibil cu aplicațiilor noi. De asemenea, am pierdut timp prin scrierea la tabla a diverselor fise și teste strict necesare orelor de studiu propuse pentru tema sau adâncirea studiului individual pentru elevi.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Liceul Tehnologic Alexandru Vlahuță
 • Localitatea Podu Turcului
 • Persoana de contact: Proca Elena
 • Telefon: 0751892014
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Proca Elena
Localizare

Podu Turcului

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica