• Elevi impactați: 29 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Colegiul National "Calistrat Hogas"
Problema sesizată

Prezenta laptopurilor sau tabletelor ar fi extrem de utila ,atat la scoala, cat si acasa . E o modalitate eficienta pentru rezolvarea rapida a cerintelor venite din partea cadrelor didactice in timpul sau in afara orelor de curs, cat si o prioritate in contextul actual al societatii, a ceea ce insemna invatamant digitalizat.
La scoala - prezenta laptopurilor sau a tabletelor e necesara urmare a orei sau a temei sau solicitarii din partea cadrului didactic (a lucra un proiect individual sau in echipa, a face o schita, pentru lucrul in echipe la temele primite la orele de Tic, pentru a completa un tabel in format online etc.), iar acasa - pentru a urma cursurile online atunci cand se impune, si mai mult de atat pentru realizarea diferitelor proiecte. In ultimul timp realizarea proiectelor pe calculator reprezinta o activitate din ce in ce mai solicitata.
Nu in ultimul rand, utilizarea mijloacelor moderne asigura o comunicare eficienta intre elevi in scopul indeplinirii temelor. Prezenta unui leptop sau tableta pune elevului la dispozitie accesul spre orice informatie necesara pentru scoala,cat si in orice alt domeniu ,oferindu-i o perspectiva asupra oricarui tip eficient de informatie.

Demersuri realizate

Scoala nu dispune de fonduri pentru achizitionarea de leptouri , parintii nu isi permit nici ei sustinerea financiara necesara. Fiind vorba de 29 de laptopuri, nicio insitutie sau magazin nu priveste cu deschidere aceasta initiativa,chaiar daca ea este una justificata si absolut necesara elevilor, intr-o societate in care accentul cade pe evolutie prin digitalizare.

Detalii de contact
Localizare

Str. Alexandru cel Bun 19, Piatra Neamț, România

2 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

2 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • andrei.punei
  mai 10, 2022 at 10:53 am

  Doresc sa sustin

 • [email protected]
  mai 4, 2022 at 3:11 pm

  Elevi motivati, elevi implicati!

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Neamt sau din regiunea Moldova.

Subscription Form (#6)

Cazuri similare în care te poți implica