• Elevi impactați: 60 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială nr 24 Galați
Problema sesizată

Scoala Gimnaziala nr 24 Galați, este o scoala de cartier, care are in componenta sa elevi defavorizati proveniti din familii sarace, cu parinti cu un nivel de educatie redus, fiind de multe ori de etnie rroma. Singura lor cale pentru a-si depasi conditia o reprezinta scoala. Cum nu isi permit materiale, rechizite sau orice alte resurse educationale, o imprimanta color de calitate ar reprezenta solutia ideala pentru activitatile scolare, dar si extrascolare in care sunt implicati cat mai multi elevi ai scolii. Desi suntem o scoala de cartier, in anul scolar 2021/2022 am obținut rezultate foarte bune la Evaluarea Nationala la clasa a VIII-a.
In prezent, scoala beneficiaza de 3 imprimante vechi, care sunt in dotarea secretariatului, a departamentului de contabilitate . Cadrele didactice duc lipsa unui dispozitiv performant care sa le ajute atat in demersul didactic, cat si in activitatile extrascolare.
Cum dispozitivele actuale sunt foarte scumpe, iar bugetul unitatii noastre este limitat, va rog sa ne ajutati cu un lucru atat de important pentru scoala noastra si elevii ei,dar mai ales pentru dotarea cabinetului de ETAP pe care vreau să îl inființez.

Demersuri realizate

Până în prezent tot materialul didactic ce a necesitat imprimare xerox a fost asigurat din resurse personale,rareori reușind să fiu ajutată de câte un părinte binevoitor.Machetele pe care le realizez cu elevii mei,paternuri,diverse șabloane necesare activităților practice se bazează pe imprimare xerox.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială nr 24 Galați
 • Localitatea Galaţi
 • Persoana de contact: Manea Mihaela
 • Telefon: 0766730150
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Manea Mihaela
Localizare

Strada Egalității 8, Galați, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 28/07/2023, Comunitatea HartaEdu , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 877 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Cabinetul de educație tehnologică al Școlii Gimnaziale nr. 24, Galați are nevoie de o imprimantă color
  Despre intervenție:
  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Galați sau din regiunea Moldova.

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica