• Persoane afectate: copii și profesori
 • Refugiați: 100
 • Unitatea scolara unde se vor strânge donațiile:Liceul Teoretic Iulia Hasdeu Lugoj
 • Nevoi menționate: Cartelă SIM/internet, Tabletă
Alte nevoi identificate
Laptopuri, dispozitive de amplificare a semnalului de internet
Problema sesizata

Liceul Teoretic Iulia Hasdeu Lugoj are o secție cu predare în limba ucraineană (filologie ucraineană) și se pregătește să primească elevi refugiați din Ucraina. Cu toate acestea, la Liceul Teoretic Iulia Hasdeu nu sunt decât doi profesori care cunosc limba ucraineană. Din discuțiile cu specialiști din Ministerul Educației, am ajuns la concluzia că există platforme cu lecții online pentru elevii în Ucraina. Pentru a accesa aceste platforme, elevii refugiați vor avea nevoie de laptopuri (care sunt de preferat tabletelor). Conform evaluării realizate, putem acomoda până la 100 de elevi ucraineni în școala noastră. În acest moment școala dispune de maxim 30 de laptopuri de care s-ar putea dispensa, așa că are nevoie alte 50-60 de laptopuri și de tablete. În plus, ar fi necesare câteva dispozitive (4 routere, range extender) cu ajutorul cărora să se amplifice semnalul de internet din clădirea unde se pregătesc sălile pentru elevii refugiați.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Liceul Teoretic Iulia Hasdeu Lugoj
 • Localitatea Lugoj
 • Persoana de contact: Suciu Horațiu
 • Telefon: 0724037063
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Suciuhoratiu
Localizare

Strada Victor Vlad Delamarina 1, Lugoj, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 15/04/2022, PPG România SA , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 22.924 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Liceul Teoretic Iulia Hasdeu Lugoj are nevoie de dispozitive electronice și internet pentru refugiați
  Despre intervenție:

  PPG Romania SA a venit în ajutorul Liceului Teoretic Iulia Hasdeu din Lugoj care găzduiște un număr de 20 de elevi ucraineni și am reușit să le oferim aparatura de care aveau nevoie.

   

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Timis sau din regiunea Banat.