• Persoane afectate: 30 de copii ucrainieni
 • Refugiați: 30
 • Unitatea scolara unde se vor strânge donațiile:Scoala Gimnaziala "Avram Iancu" Unirea
 • Nevoi menționate: Tabletă
Alte nevoi identificate
Imprimanta
Problema sesizata

Avem in școala 30 de copii ucrainieni, cazați la Mănăstirea Dumbrava din comuna Unirea, județul Alba. Majoritatea sunt aici fără părinti și provin din medii dezavantaje unde au frecventat putin școala.
Prioritatea noastră acum este ca acești copii sa învețe limba romana pentru a putea participa eficient la orele de curs. Cea mai mare nevoie este in cadrul structurii noastre Scoala Primara Dumbrava unde avem 20 de preșcolari și elevi ucrainieni, restul de 27 de elevi și 8 preșcolari din cadrul structurii fiind copii orfani sau in plasament din cadrul Așezământului "Sf. Veronica" Dumbrava. Avem nevoie de o imprimanta sau un xerox pentru a le putea imprima fise de lucru adaptate și alte resurse pentru învățare.

Detalii de contact
Localizare

Str. Avram Iancu, nr. 69, Unirea, judetul Alba

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de , BOSCH , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 870 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Școala Primară Dumbrava, Alba are nevoie de o imprimantă pentru elevii ucrainieni
  Despre intervenție:

  Compania BOSCH a intervenit donând o imprimantă pentru elevii ucraineni  astfel încât aceștia să își poată continua studiile.

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Alba sau din regiunea Transilvania.

  Cazuri similare în care te poți implica