• Elevi impactați: 155 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Matei Basarab
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

Un numar de 155 de elevi de gimnaziu din mediul rural, cu rezultate bune si foarte bune la invatatura au nevoie de dispozitive TIC (cel puțin 10 calculatoarea) pentru desfasurarea activitatilor didactice atat in cazul desfasurarii acestora la scoala, cat si în cazul orelor online atunci cand conditiile din aceasta perioada le impune! Susținerea dumneavoastră ne va oferi posibilitatea continuării învățării, fara ca elevii sa simte diferentele intre scoala la sat si cea la oras. Le va oferi elevilor încredere în sine și în școală că indiferent de contextul extern putem găsi resursele pentru a merge mai departe.

Suntem dornici de digitalizarea invatarii! Școala din Brebu Mânăstirii are nevoie de dispozitive informatice pentru laboratorul de TIC!

Demersuri realizate

La începutul anului 2021 un profesor din scoala noastră, Rareș Jianu, scris un proiect la Narada în urma căruia am primit laptop-uri pentru 6 dintre profesorii școlii care nu aveau laptop personal și predau la vremea aceea de pe telefoane. În plus, prin gestul binevoitor al unei școli din Călărași care primise finantare inaintea noastra si care ne-a donat restul de bani neutilizat de ei, am reusit sa achizitionam si o tabla inteligenta.

In prezent, am vrea sa avansam in procesul digitalizarii si sa ii invatam pe copii sa foloseasca dispozitivele pentru a avansa in viata. Insa lucruri atat de simple precum exersarea competentelor in pachetul Office sunt provocari extrem de dificile in scoala noastra unde laboratorul de TIC este depasit de vremuri.

Detalii de contact
Localizare

Str. Nicolae Breb Popescu, Brebu Mănăstirii, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica