• Elevi impactați: 30 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:ȘCOALA PRIMARĂ ,,MUȘATINII” Roman
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

Înfiinţarea unei şcoli primare particulare a fost ideea generată de un contex favorabil care permite implementarea unui proiect, ce oferă şanse de realizarea a dezideratului Fundaţiei „EpiscopMelchisedec” din Roman: împlinirea dorinţei testamentare a fondatorului - Ep. Melchisedec Ștefănescu. Dorința sa a fost: „Şcoala şi Biserica să conlucreze în acelaşi scop: cultura intelectuală şi morală a Naţiunii”.

În decembrie 2018, o echipă de membri ai Fundaţiei „Episcop Melchisedec”, coordonată de directorul Șchiopu Maria Daniela, a câştigat proiectul „Porţi deschise spre o nouă alternativă educaţională”. Depus în etapa de evaluare, a apelulului de proiecte, ”România Start Up Plus” (POCU82/3/7- Creşterea ocupării locurilor de muncă non-agricol din zona urbană, privind accesarea finanţărilor în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, A.C.C.E.S Antreprenoriat, Consiliere şiConsultanţă pentru O Economie Sustenabilă, Axa prioritară 3 - Locuri de muncă pentru toţi /POCU /S/ 105156), proiectul a constat în elaborarea unui plan de afaceri pentru înființarea unei unități de învățământ privat, respectiv o școală primară.

Astăzi ne dorim să modernizăm această școală, să o dotăm cu echipamente IT, ce vor fi utilizate în activitățile educative cu elevii. Ne dorim să realizăm un învățământ de calitate, modern și să pregătim  viitoarele generații de copii pentru provocările vieții.

Demersuri realizate

Suntem la început de drum și avem un real interes să ne dezvoltăm , să creștem , să înflorim ca instituție școlară. Am apelat la Consiliul Local, Primăria Roman, Consiliul Județean și continuăm să căutăm soluții, în vederea atingerii obiectivelor noastre.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: ȘCOALA PRIMARĂ ,,MUȘATINII” Roman
 • Localitatea Roman
 • Persoana de contact: PÎCĂ DESPINA
 • Telefon: 0765053359
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Despina Pica
Localizare

Strada Alexandru cel Bun 4, Roman, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica