• Elevi impactați: 32 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala gimnaziala Scheia
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

Sunt profesor prescolar de 24 ani si niciodata nu mi-au fost date nici macar strictul necesar. Am incercat pe cat posibil sa acopar aceste nevoi aducand de acasa laptop, sistem audio, dar acum s-au stricat. Pentru copii am folosit la inceput imprimanta proprie, apoi am facut materiale la un copiator în oras, apoi mi-a fost data o imprimanta veche care era defecta, dar am reparat-o si am folosit-o o perioada. Acum din cauza faptului ca scoala intra in reabilitare ne-au mutat in alta locatie frumoasa, dar fara laptop, imprimanta, boxa, atat de necesare in lucrul cu copiii. Avem nevoie de jocuri de masa, de constructii, cat si planse de povesti. Unele le-am cumparat din banii proprii. Daca am avea macar o imprimantă color cu laptop si boxe am suplini cat de cat aceste neajunsuri confectionand material didactic. Boxele si laptopul ajutand sa putem face cu copiii diferite dansuri, dar si jocuri cu text si cant. Parintii nu ne pot ajuta financiar deoarece majoritatea trăiesc din ajutor social.

Demersuri realizate

Ni s-a promis o imprimanta color care avea lipsa cablu de conectare, dar a ramas la acest stadiu. Acum incerc în speranța că poate este cineva sa ne ajute cu un laptop, imprimanta color si niste boxe. Va multumesc anticipat pentru ajutorul acordat!

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala gimnaziala Scheia
 • Localitatea Scheia
 • Persoana de contact: Molocea Lenuta
 • Telefon: 0723273752
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Liliana78
Localizare

Principala

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica