• Elevi impactați: 93 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Gradinita cu program prelungit "Camil Ressu"
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii, Amenajări Exterioare
Problema sesizată

Gradinita  dispune de un spatiu verde de aproximativ 1000mp care este complet neamenajat. Spatiul face parte din curtea gradinitei si este imprejmuit cu gard ce ar avea nevoie de reconsolidare.

Ceea ce ne dorim noi este un loc de joaca pentru cei aproximativ 100 de copii, amenajat cu tobogane, leagane, diverse balansoare etc., astfel incat sa facem posibila si joaca in aer liber; lucru de altfel  extrem de necesar pentru copii, mai ales in perioada pe care o traversam.

Spatiul am dori sa fie amenajat astfel incat sa existe si loc de joaca, dar si spatiu pentru a putea desfasura anumite activitati de invatare in aer liber.

Am avea nevoie de un minim necesar de:

Demersuri realizate

Sunt in aceasta unitate din 2013 si la momentul respectiv erau deja inaintate adrese catre Primarie.

S-au inaintat adrese catre Primarie, atat de catre fosta doamna director, cat si de catre actuala dna director, dar nu suntem considerati o prioritate. Singurul serviciu de care beneficiem doar ocazional de la primărie este cel de tundere a ierbii ce acopera spatiul.

De asemenea s-au realizat proiecte pentru sponsorizare, dar fara succes.

 

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Gradinita cu program prelungit "Camil Ressu"
 • Localitatea Galaţi
 • Persoana de contact: Daniela Oancea
 • Telefon: 0742350302
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Daniela Oancea
Localizare

Strada Camil Ressu 5, Galați, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă